• Τελευταίες 10 Δημοσιεύσεις

  • Ωραία χαίρομαι που μαζευόμαστε κάμποσοι !!!  
  • Κοιταχτε και για columnaris... Κατα την γνωμη μου πρεπει να φτιαξει συνθηκες νερου... Να μας βγαλει μια φωτο.. Και ισως χρειαστει να ριξει αλατι... Στην καλυτερη!!..  
  • Μην φοβάσε για τα βακτήρια. Κάνε αυτό που λέει ο Fishbone θα κάνεις αρκετά καλό στο ενυδρείο.   Όσο για τα αναερόβια να προσθέσω οτι πάντα υπάρχουν θέσεις όπου το Ο2 είναι χαμηλό και επιτρέπει να αναπτυχθούν τα αναερόβια. όπως  κάτω απο τα βράχια,  μέσα στους πόρους των ζωντανών βράχων 'οσο και μέσα στον αραγωνίτη.  Απλά αν έχεις DSB και νεκρά σημεία (cryptic zones) σίγουρα αναπτύσετε μεγαλύτερη βακτηριακή βιομάζα και αποδίδει καλύτερα στο ενυδρείο μας.
  • Όσο μπορείτε και μελάτε κόσμια τότε συνεχίστε το δεν έχω πρόβλημα είναι ένα καλό σμολ τοκ για διαλυματάκη από την δουλειά. Όσο για τα επιχειρήματα θα τα πω εγώ   Παύλος Σιδηρόπουλος, ο καλλιτέχνης, ο άνθρωπος, το πρότυπο. 1.       Από την στιγμή που έκαμνε μουσική είναι καλλιτέχνης ανεξαρτήτους αν μας αρέσει ή όχι η μουσική του, η αν τον συμπαθούσαμε ή όχι. Συμπέρασμα: μπορεί κάλλιστα να πει κάποιος ότι εμένα δεν με αρέσει η μουσική και το ύφος του Σιδηρόπουλου ή να πει ότι τον αρέσει και η δυο έχουν δικαίωμα στην γνώμη.   2.       Ο Σιδηρόπουλος ως άνθρωπος ήταν ένας και μοναδικός όπως όλοι μας είμαστε μοναδική, δεν είχε καμιά μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία από οποιονδήποτε, ήταν και αυτός ένας άνθρωπος με προβλήματα, με ατέλειες και με πάθη που στο τέλος δυστυχώς τον έφαγαν κάτι που μπορεί να συμβεί και σε εμάς (ουδείς αναμάρτητος).   3.       Ο Παύλος πρότυπο; Όχι βέβαια, συνήθως τα πρότυπα είναι το σύνολο της ζωής τους και τον πράξεων τους, οπότε ένας που είχε πολλά αρνητικά στην ζωή του και έφυγε από την ζωή παρέα με το αλκοόλ και την ηρωίνη δεν μπορώ να τον πω πρότυπο αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του κάθε ανθρώπου, η την μουσική του αν μας αρέσει. Μην μπερδεύουμε, άλλο πρότυπο, άλλο άνθρωπος, άλλο μουσική και θα πρέπει να μάθουμε να τα ξεχωρίζουμε αυτά τα τρία.   Ο Stum θεωρεί αποτυχημένη την ελληνική ροκ μουσική δικαίωμα του και δεν με απασχολεί προσκοπικά δεν με αρέσει το στυλ του Σιδηρόπουλου, αλλά με αρέσουν κάποια κομμάτια του Μαχαιρίτσα, ξύλινα σπαθιά, τρύπες, Διάφανα κρίνα, κτλ. Προσκοπικά δεν με αρέσει καθόλου μα καθόλου το χεβι μεταλ, όποτε ότι και να με πείτε για αυτήν την μουσική την θεωρώ μια τρύπα στο νερό, προφανώς και εσάς δεν σας απασχολεί την γνώμη έχω για την χεβι μεταλ.  Νομίζω κάπως έτσι μπορεί να αισθάνεται και ο Stum για την ελληνική ροκ σκηνή. Παρόλο αυτά θεωρό το κομμάτι από τους Metallica - Nothing Else Matters κορυφαίο γιατί απλά δεν είναι μέταλ. Εν ολιγις δεν έχω πρότυπα στους καλλιτέχνες, δεν κρίνω άτομα, αλλά μουσική και μόνο αυτήν, ίσος ο Stum δεν διευκρίνισε ποιο καλά την άποψή του για αυτό φάνηκε κάπως βάρβαρη. Θέλω να πιστεύω πως η αρνητική του στάση προς τον Σιδηρόπουλο έχει να κάνει μόνο με την μουσική και όχι με το άτομο.   Τέλος θεωρώ δικαίωμα του κάθε ενός να γράφει ότι θέλει αρκεί να είναι το σχόλιο του κόσμιο, όταν σε ένα δημόσιο φόρουμ ανοίγεται ένα θέμα τότε απλά γράφει ο κάθε ένας ότι θέλει. Αν ο Αβραάμ δεν ήθελε άλλα σχόλια πλην της μουσικής θα μπορούσε να το επισήμανε και τότε δεν είχε δικαίωμα κανείς να γράψει εκτός θέματος. Προφανώς δεν πήγε στο μυαλό του και είναι κατανοητό αυτό. Παντός και τώρα μπορεί να βγει και να πει πχ παρακαλώ δεν επιθυμώ άλλα σχόλια για τον Σιδηρόπουλο σε αυτό το θέμα και τότε πρέπει όλοι να το σεβαστούμε.   Όλα αυτά τα έγραψα έχοντας την εντύπωση ότι ξεδιάλυνα κάποια πράγματα με σκοπό να κατευνάσουν τα νεύρα και τα σχόλια που κάνει ο κάθε ένας εκτός πληκτρολογίου.   Το διάλυμα μου τελείωσε πιάνω τώρα δουλειά. Να στε καλά    
  • Μέσα και εγώ παιδιά (4-5 κομμάτια μεγέθους cf cirrhosus).
  • Νομίζω ότι το βίντεο είναι για τις καινούργιες...   Οι δικές σου πρέπει να είναι εδώ:   MP40-Manual.pdf   Σελίδα 7 βήμα 1:
  • Νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει...      
  • Τι γαρίδες έχεις μέσα? Πως τα πάνε με τα cherry barb?
  • Καλημέρα παλικάρια πήρα 2 αντλίες 40αρες για το καινούριο ενυδρείο που ετοιμάζεται όχι εγώ βασικά ο Πολυχρονακης. Λοιπόν ο ένας κοντρολερ μόλις τον βάζω στο ρεύμα δουλεύει πολύ χαμηλά σε ένταση και δεν βγάζει κόκκινο λαμπάκι. Πρέπει να θέλει ρεσετ και δεν μπορώ να βρω για το μοντέλο αυτό. Ξέρεις κανείς? 
  • Καλημέρα Νίκο, καλώ ήρθες και χρόνια σου πολλά για εχθές!   Τϊ θεραπείες του έκανες μέχρι τώρα και πώς; Το ψάρι πώς συμπεριφέρεται;Τρώει;Είναι νοχελικό; Τί τροφές το ταίζεις και με ποιά συχνότητα; Έχεις φωτό να δούμε πώς ήταν πρίν το φούσκωμα;