Jump to content

Φυλο ramirezi


panos84.

Recommended Posts

Μηπως τελικα ειναι ευκολος ο διαχωρισμος τους;

Ολο μου τυχαιναν αρσενικα μιας και δεν ειχα την εμπειρια να ταξεχωριζω,αλλαξα 5-6 μεχρις οτου ενα που μου στειλανε με τα απο μια μερα στο ενυδρειο ειδα πραγματι αυτο το ΜΩΒ στην κοιλια.Να τονισω οτι δεν συζητω για τις υπολοιπες διαφορες αλλα μονο για το χρωμα!!!

Το g blue ram ηταν αρκετα μικρο και τωρα εχει παρει το κανονικο το χρωμα και κανει μπαμ για θυληκο.

Αρα επρεπε να του βρω κ ενα αρσενικο και ετσι μου στειλανε ενα μικρο μικρο για αρσενικο.Να πω εδω οτι τα υπολοιπα αρσενικα που ηταν μικρα δεν καταφερνα να τα ξεχωρισω απο το χρωμα τοσο μικρα που ητανε παρα μονο οταν μεγαλωναν.

Και τωρα το σημαντικο στοιχειο προς συζητηση με οποιον ξερει κ μπορει να τα ξεχωρισει απο το χρωμα....παρολο που ειναι πολυ μικρο το υποτιθεμενο αρσενικο,αποτη πρωτη στιγμη που το εβαλα στο ενυδρειο διακρινω στην κοιλια και ακριβως στο τελειωμα που κανουν τα λεπια κατι να μωβιζει,Το ψαρακι δεν εχει παρει καθολου χρωμα ακομα.Και το σχολιο μου ειναι μηπως αυτο το χρωματακι τελικα το εχουν ολα τα θυληκα?Βεβαια θα ηθελα να μεγαλωσει για να σιγουρευτω.

Και η ερωτηση μου προς τους εμπειροτερους...μηπως τελικα οσο μικρο και να ειναι αν το παρατηρησεις καλα εκει στην κοιλια υπαρχουν αυτες οι μωβ πτυχες?Μιλαω παντα μονο για το χρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο...μερικοι βεβαια σηνηθως μαγαζατορες υσχυριζονται οτι τα ξεχωριζουν και απο αλλα σημεια οπως πτερυγια και σχημα..εγω προσωπικα μονο απο χρωματα και σχημα αλλα οταν το ψαρι ωριμασει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...