Jump to content

120 lt


Recommended Posts

Επιτέλους έφτιαξα το ενυδρείο έτσι όπως το σκεφτόμουν μετά από την αναμονή στρωσίματος του ενυδρείου και να μπορέσω να ανέβω Αθήνα να πάρω ψάρια. Λοίπον το ενυδρείο έχει από φυτά:

1 Cryptocoryne undulata "broad leaves", 1 Anubias barteri var. angustifolia ("afzelii"), 2 Anubias barteri var. nana, 1 Microsorum pteropus 'Windelov", 1 Cabomba Aquatica, 1 Elodea Densa, 1 Echinodorus Orisis, 1 Tapis De Lilaeopsis 10*20, 1 Hygrophila Augustifolia

από ψάρια:

4 Colisa Chuna, 5 Danio Pearl, 5 Danio Zebra, 3 Caridina Japonica,

2 ρίζες, CO2 και από λάμπες 1 daylight 18W και 1 για φυτά 18W με ανακλαστήρες. Θα σας στείλω και photo να δείτε το αποτέλεσμα. Το ερώτημα μου είναι το εξής από ψάρια τι άλλα μπορώ να βάλω; Θα ήθελα και κάποια λίγο μεγαλύτερου μεγέθους.

Link to comment
Share on other sites

Ομορφο το ενυδρειο σου,απλα βγαλε τα λαστιχακια και δεστα με πετονια γιατι χτυπανε ασχημα.

Link to comment
Share on other sites

Τα φυτά πρέπει να είναι μόνιμα δεμένα ή μετά από κάποιο διάστημα πιάνουν πάνω στις ρίζες και τα βγάζω τελείως, αν είναι δεν χρειάζεται να είναι μόνιμα δεμένα πόσο καίρο κάνουν να πιάσουν; Αν χρείαζεται να είναι μόνιμα δεμένα τότε να τα αντικαταστήσω με μπετονιά γιατί για να τα δέσω και να τα πιάσω έτσι όπως θέλω μου βγήκε η πίστη διαφορετικά θα τα αφήσω όπως είναι γιατί ούτως ή αλλιώς δεμένα πρέπει να είναι τώρα 1 μήνα περίπου.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω πριν. Μήπως θα ήταν καλύτερα αν έβαζα 3-4 ακόμα Danio Pearl και άλλα τόσα Danio Zebra για να γίνουν 8-9 και να έβαζα άλλα 2 colisa chuna ώστε να γίνουν 6 ή να τα κάνω περισσότερα; Να πάρω κανέναν γλύφτη ή οι γαρίδες κάνουν δουλειά; Αν ναί ποιο είδος και σε τι αριθμό; Αν μπουν και αυτά που ανέφερα μετά δε μπορώ να βάλω τίποτα άλλο σωστά;

Link to comment
Share on other sites

Αμα τα εχεις ενα μηνα δεμενα,για σιγουρια αστα ακομη ενα μηνα θα εχουν πιασει οι ριζες και μετα

βγαλε τα λαστιχακια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...