Jump to content

Γεια σας


Georgio Xatzidakis

Recommended Posts

molis m ekanan dwro tn monomaxo stn gialla t agorasa amesws.. ena 35 litro enidriaki.. na einai anetos.. t eixa valei prosorina.. plastiko fito..apla thelw na rwtisw.. epidi thelw na t valw alithina fita mono..k paragkelnw twra..thelw simvouli prin.. vrika kapoia oikonomika..
gia ipostroma tha t paro auto..https://www.petfactory.gr/xalikia-ypostrwma/1291-upostroma-futwn-fluval-plan-and-shrimp-stratum-015561126939.html pes mou an einai ok.. k panw tou meta vazo petradakia kanonika oti thelw..i afinw mono auto? k den vazw tpt apo panw? exw dei k auto gia tampleta pou einais san lipasma gia ta fita..tha para k tetio.... kai gia futa.. s stelnw k foto na ta dis na m peis.. aaa tha dokimasw k ena Σαλιγκάρι Zebra Snail - Γλυκού νερού... pirazei?
auta sorry pou sas prizw..apla einai sos gia mena :) quest? quest?

15327717_219755275116506_1632345745_n.jpg

Έγινε επεξεργασία - argy1
Link to comment
Share on other sites

Γεια σου και καλως ηρθες στην παρεα. Θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες , καθως ειναι κανονισμος του φορουμ.

Link to comment
Share on other sites

πριν 9 λεπτά, το μέλος dpap έγραψε:

συγνωμη.δεν τ ξερα!.. θα ηταν ευκολο να μ απαντησσ τσ αποριες μου..σε παρακαλω πλ?

 

Link to comment
Share on other sites

Καλως ήρθες στην παρέα. Λοιπόν για τα φυτά που θέλεις δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να ΄βάλεις υπόστρωμα. Αν πρόκειται αργότερα να βάλεις και φυτά πιο απαιτητικά τότε οκ. Αν θα το βάλεις δεν χρειάζεται κάτι άλλο απο πάνω να ρίξεις. Ο λόγος κατ εμέ γιατί το κερατόφυλλο δεν θα το φυτέωψεις ή θα το δέσεις ή θα το αφήσεις ελέυθερο στην επιφάνεια σου πάνω. Επίσης επειδή είναι λίγα τα λίτρα σου μην πάρεις την gigantea valisneria. Πάρε κάποια της ίδιας οικογένειας αλλά που θα είναι πιο μικρή και δεν θα σου μπουκώσει το ενυδρείο. Επίσης μπορείς να πάρεις ανούμπιες nana τις οποίες θα τις δέσεις είτε σε πέτρες ή πάνω σε κάποιο ξύλο. Το σπαθίφυλλο έχω την εντύπωση ότι είναι για terrarium δηλαδή μισό μέσα μισό έξω απο το νερό. Οπότε νομίζω δεν σου κάνει αλλά άσε να σου που και άλλοι την άποψη τους.

Link to comment
Share on other sites

Σου αλλαξα τον τιτλο του θεματος.

Θα σε παρακαλουσα να ξαναγραψεις το κειμενο στα Ελληνικα και να μου το στειλεις με πμ ωστε να επεξεργαστω το αρχικο σου κειμενο.

Επισης η αγγελια σου δεν εγκριθηκε γιατι ηταν και αυτη γραμμενη σε greeklish ;)

Link to comment
Share on other sites

να ρωτησω κ κατι αλλο..θα εχει προβλημα ο μονομαχοσ αν βαλω.. ενα σαλιγκάρι ζέμπρα σνάιλ γλυκού νερού?

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες και πάλι και διαβάζοντας κιόλας διαφορά άρθρα θα δεις ότι θα σε βοηθήσουν πολύ στις απορίες σου

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Καλως ηρθες!
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...