Jump to content

Νέο ενυδρείο


Recommended Posts

Καλησπέρα σας.. Σήμερα αγόρασα ένα ενυδρείο από το carrefour 120 λίτρα. Αυτό όπως γνωρίζετε περιέχει ένα εσωτερικό φίλτρο. Εγώ έχω άλλο ένα φίλτρο το eheim 2213. Πώς θα αξιοποιήσω και τα δύο φίλτρα? Έχετε κάποια ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

To 2213 που εχεις ειναι στρωμενο? Αν ναι τοτε το μονο που σου μενει ειναι να παρεις υλικα και να γεμισεις το φιλτρο της πλατης .Το οποιο αν αλαξεισ κυκλοφορητη ειναι παρα πολυ καλο

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι στρωμένο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Εγώ αυτό που εννοούσα είναι με ποιον τρόπο θα τα δουλεύω και τα δύο? Μήπως να κάνω το ένα καθαρά βιολογικό και το άλλο μηχανικό? Να έχω και στα δύο μηχανικό και βιολογικό φιλτράρισμα? Κάτι τέτοιο δηλαδή ρωτάω, τι υλικά θα έχει το ένα και τι υλικά το άλλο? Κάποια ιδέα?

(και μετά επανερχόμαστε με νέες ερωτήσεις.:thumbdown:)

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα φίλτρα είναι λίγο πολύ βιολογικά από την στιγμή που εγκαταστείνονται πάνω τους βακτηρίδια. Οπότε μπορείς να λειτουργείς και τα δυο ταυτόχρονα όπως είναι κατασκευασμένα από την μάνα τους. Διότι από την φύση τους τα εσωτερικά φίλτρα λειτουργούν λίγο παραπάνω σαν μηχανικά και τα εξωτερικά λίγο παραπάνω σαν βιολογικά.

Link to comment
Share on other sites

οκ. εγώ τώρα στο 2213 έχω 1lt substrat.. Θα χρειαστεί να προσθέσω κι άλλο βιολογικό υλικό?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...