Jump to content

Ερωτηση


Recommended Posts

Γεια σας και παλι! Σκεφτομαι αυτες τις μερες να προσθεσω στο ενυδρειο μου μερικα Clown Loach. Στο πετ σοπ ομως μου ειπαν οτι δεν μπορω να τους παρω τωρα γιατι τους κανουν θεραπεια για μια ασθενεια και αν θελω να παω να τα αγορασω αργοτερα , οταν δηλαδη θα χει ολοκληρωθει ο κυκλος της θεραπειας τους. Και σας ρωτω: κατι τετοιο ειναι φυσιολογικο για ενα πετ σοπ; να περιμενω για να αγορασω τα συγκεκριμενα ψαρακια ή οχι; δηλαδη αν ολοκληρωθει η θεραπεια τους θα ναι ασφαλες για τα υπολοιπα ψαρακια μου να τα μεταφερω στο ενυδρειο; Η αληθεια ειναι οτι ψιλοφοβαμαι να τα παρω...δεν ξερω!δωστε μου σας παρακαλω τα φωτα σας! Ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το πετ σοπ σου απάντησε άκρος επαγγελματικά και με ενδιαφέρων στον πελάτη να μην τον κοροϊδέψει. Υπάρχουν ασθένειες που θεραπεύονται τελείως και δεν τρέχει πρόβλημα, κάποιες πάλη αφήνουν κάποια κουσούρια στα ψάρια, έπρεπε να ρωτούσες από τη ασθένεια έπασχαν τα ψάρια.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως οι περισσοτεροι κλοουν όταν φτανουν σε κατάστημα, ενα ick λιγο ή πολύ το περνάνε. Αν ειναι αυτό, αγορασε αφοβα όταν τελειώσει η θεραπεία...

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω για τις απαντησεις σας. Θα ρωτησω τον υπευθυνο του πετ σοπ να μου εξηγησει για την ασθενεια και τη θεραπεια. Εκτιμησα και γω το γεγονος οτι ηταν ειλικρινης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...