Jump to content

καινουργιο ενυδρειο


Recommended Posts

καλησπερα. θα ηθελα να ρωτησω ποσες μερες πρεπει να αφησω το καινουργιο ενυδρειο να λειτουργησει χωρις ψαρακια.

Link to comment
Share on other sites

στα προηγουμενα δεν ειχα κανει προσαρμογη.εχω μεσα χρυσοψαρα κ δεν εχουν παθει τιποτα. τωρα που πηρα το καινουργιο ομως εκανα ακριβως το ιδιο αυτη τη φορα με τροπικα. το αποτελεσμα ηταν να μου πεθανουν 5 ψαρακια.

Link to comment
Share on other sites

Γιά ρίξε μια ματιά εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=5266 δέν βαριέμαι να σου τα πώ απλά εάν τα διαβάσεις μόνη σου θα τα καταλάβεις καλύτερα και ότι απορία ή πρόβλημα έχεις εδώ είμαστε... :)

Link to comment
Share on other sites

Ένα ενυδρείο πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο του αζώτου και κατόπιν να δεχθεί σταδιακά τους πρώτους ζωντανούς οργανισμούς.

Ο χρόνος είναι σχετικός ανάλογα με τον τρόπο στρωσίματος που ακολουθείται. Η καθημερινές μετρήσεις των αμμωνιακών παραγώγων, μας δείχνουν την πορεία και την ολοκλήρωση του κύκλου.

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες. η αληθεια ειναι οτι μου φαινονται ολα αυτα βουνο, αλλα πιστευω οτι θελει υπομονη και χρονο. θα σας ταλαιπωρησω λιγο στην πορεια με τις ερωτησεις μου, αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα με βοηθησετε πολυ. ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

Τίποτα δεν είναι βουνό 5-10 πραγματάκια είναι που άν γίνουν σωστά στην αρχή δεν πρόκειτε να σε ταλαιπωρίσουν στην συνέχεια.

Καλή αρχή καλό διάβασμα και πολύ υπομονή...

ΥΓ Δέν κουράζεις κανέναν με τις απορίες σου,αυτό το forum που μόνο forum δεν είναι εγώ θα το χαρακτήριζα μια μεγάλη και καλή παρέα,είναι για να λέμε τις εμπειρίες τις απορίες και ότι άλλο μας προβληματίζει σε ότι έχει να κάνει με το αγαπημένο μας χόμπι... :)

Φιλικά Κώστας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...