psit

ΦΩΣ

9 δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα

παράξενα κόλπα μου κάνει το ολο σύστημα για το φωτήσμο

1 φάση.

γυρναω σπίτι και βλέπω το ενυδρείο strobolight

2 φάση.

βάζω μια f15t8 day-light o όλα οκ (ολα αυτά σάββατο 19.00 ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ :rasp: )

3 φάση.

έρχετε δευτέρα βάζω μια καινούρια ίδια με αυτήν που είχα arcadia t5 την ροζέ

ολα οκ για 2 μέρες μετά πάλι τα ίδια strobolιe το ενυδρειο

4 φάση.

ξανά την άλλη λάμπα και όλα οκ !!! :D:rasp::rasp:

το ενυδρείο είναι της tetratec 60 εχει μια λάμπα 18'' φ 26mm και ειναι με μετασχηματιστή

τι μπορεί να φταίει ????????? :rasp::wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αντικατέστησε το Starter και τα ξαναλέμε.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αντικατέστησε το Starter και τα ξαναλέμε.

γεία σου salvator

δεν έχει το γνωστό starter (βαρελακι) εχει ενα μετασχηματιστή

και αν ήτανε το starter λογικά δεν θ' άναβε φαντάσου οτι τρεμεί το φως δεν αναβοσβήνει

και το κουφό είναι οτι στην μια λάμπα το κάνει στην άλλη δεν το κανει :wub:

Share this post


Link to post
Share on other sites
δεν έχει το γνωστό starter (βαρελακι) εχει ενα μετασχηματιστή

και αν ήτανε το starter λογικά δεν θ' άναβε φαντάσου οτι τρεμεί το φως δεν αναβοσβήνει

και το κουφό είναι οτι στην μια λάμπα το κάνει στην άλλη δεν το κανει

Παρατηρησε καλα να δεις αν κανει καλη

επαφη η λαμπα ή αν κατι ειναι σε επαφη και οχι .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλο θα ηταν και μια περιγραφη του συστηματος φωτισμου .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρατηρησε καλα να δεις αν κανει καλη

επαφη η λαμπα ή αν κατι ειναι σε επαφη και οχι .

τα ντουι δείχνουν οκ κανουν και το κλείδωμα

οι επαφές των λαπτηρων οκ

συν οτι ειναι κλειστού τύπου δεν είναι εκτεθειμένα η λαμπα και τα ντουι

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλο θα ηταν και μια περιγραφη του συστηματος φωτισμου .

230V-60Hz Max.15W

1x T8 max

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 φάση.

έρχετε δευτέρα βάζω μια καινούρια ίδια με αυτήν που είχα arcadia t5 την ροζέ

ολα οκ για 2 μέρες μετά πάλι τα ίδια strobolιe το ενυδρειο

Γεια σου Psit

Κάτι δεν μου κάθεται καλά σε δεύτερη ματιά... :D

Βάζεις Τ5 στην θέση Τ8 ;;; :wub:

(Πάντως άν υπάρχει μετασχηματιστής και όχι ηλεκτρονικό Ballast πρέπει να υπάρχει και Starter, εκτός άν η λάμπα είναι PL).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντως το πρόβλημά σου φίλε psit φαίνεται ίδιο ή παρόμοιο με του φίλου yboul εδώ... :wub:

Υπόψην ότι όταν μια λάμπα φθορισμού αναβοσβήνει (και ανάβει κάποια άλλη στη θέση της) το πιο πιθανό είναι ότι έφτασε η ώρα να την πετάξεις... :D

Έγινε επεξεργασία - Genirous

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!


Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.


Είσοδος

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.