• Ανακοινώσεις

  • rastaman

   Εργασίες συντήρησης του φόρουμ 18/01/2017   17/01/2017

   Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι σήμερα στις 23:30 θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του φόρουμ και η σελίδα δέν θα είναι διαθέσιμη για λίγα λεπτά.   Μετά το τέλος των εργασιών και για λίγη ώρα μπορεί να παρατηρήσετε καθυστέρηση στην αναζήτηση παλαιών θεμάτων πράγμα που είναι και αναμενόμενο.   Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μήν ξεχνάμε οτι αυτά γίνονται για το καλύτερο όλων μας!
Sign in to follow this  
Ακόλουθοι 0
Husky_Jim

Aquazone Chat!

1 δημοσίευση σε αυτό το θέμα

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του φόρουμ,και έχοντας σαν μοναδικό στόχο την ποιό άμεση επικοινωνία με τα μέλη μας δημιουργήσαμε το νέο Aquazone Chat!!! :rolleyes:

Η πρόσβαση στο CHAT γίνετε σε ΑΥΤΗΝ την σελίδα την οποία θα την βρείτε και στο Aquazone Portal στο μενού 'Πλοήγηση Ιστοσελίδας' αλλά και στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας των Φόρουμ,που θα βρείτε επείσης και στατιστικά για το ποιός είναι συνδεδεμένος στο Chat αυτήν τη στιγμή!!!!

Το σύστημα του Chat που χρησιμοποιούμε συνεργάζετε πλήρως με το Φόρουμ χωρίς να χρειάζεται ξεχωριστό User Name ή Password,έτσι ενώ είστε συνδεδεμένοι στο φόρουμ αρκεί μόνο ένα 'κλίκ' για την είσοδο σας!!!

Ελπίζουμε να σας αρέσει..... :D

***From Aquazone Webmaster Team (Ναι εμείς.Που είμαστε κλεισμένοι σε ένα μπουντρούμι με μόνο ένα λάπτοπ και ένα μπουκάλι νερό προγραμματίζοντας :) )

Aquazone 06/08/2005 05:43 το πρωΐ....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Ακόλουθοι 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.