Jump to content

Μόλυ μπαλούν φάγανε τον γλυφτράκο μου!


Recommended Posts

Στο ενυδρείο μου εδώ και μήνες ζούσαν ήσυχα 5 μικρά ριγωτά ψαράκια λίγο μεγαλύτερα από νέον, με οριζόντιες ρίγες ασπρόμαυρα, και ένας πλακόστομος αλμπίνο.

Χθες πρόσθεσα 2 μόλυ μπαλούν που με διαβεβαίωσαν από το κατάστημα που τα πήρα ότι θα τα πάνε μια χαρά με τα άλλα ψαράκια μου. Σήμερα από τον γλυφτράκο μου βρήκα μόνο τα κοκκαλάκια του! :blink: Κινδυνεύουν άραγε και τα άλλα μου ψαράκια; Αφού κατάφεραν και φάγανε τον γλυφτράκο μου, τα άλλα θα μου τα κάνουν μια χαψιά;

Link to comment
Share on other sites

Πες μας λιγα πραγματα για το ενυδρειο σου και αν δεν ξερεις το ονομα των ψαριων σου βαλε φωτο , για να σε βοηθησουμε !

Link to comment
Share on other sites

νομιζω οτι κανεις δεν σκοτωσε για να φαει κανεναν στο εν υδρειο σου....

απλα πεθανε το ψαρι,και τα υπολοιπα το τσιμπουσανε..(κατι τετοιο θεωρειται φυσιολογικο στον κοσμο των ψαριων και της φυσης..).

Link to comment
Share on other sites

Την μια μέρα τον είχα δει να κόβει βόλτες κεφάτο. Το απόγευμα πρόσθεσα τα 2 μόλυ και το άλλο πρωί είχε γίνει μακαρίτης! :thumbup: Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να βάλω άλλον πλακόστμο τώρα έσα, αλλά δεν ξέρω και αν θα τα καταφέρω χωρίς αυτόν. Τον θεωρούσα πάντα πολύ χρήσιμο.

Το ενυδρείο το έχω περίπου 8 μήνες, είναι 45 λίτρων, φυτεμένο και το έχει αναλάβει ένας φίλος μου στο θέμα των μετρήσεων κλπ γιατί εγώ είμαι σκράπας, οπότε αυτή τη στιγμή δεν ξέρω να σας πω τιμές κλπ.

Ανέβασα μια φωτογραφία με ένα από τα ψαράκια μου και έναν από τους φαταούλες! :thumbup: Δε φαίνεται και πολύ καλά, αλλά δεν κάθονται τα σκασμένα για φωτογράφηση! :blink:

post-5214-1216131777_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ειναι 1 zebra και 1 molly baloon..

τα ζεβρακια ειναι κοπαδοψαρα και πρεπει να ειναι σε κοπαδι και θελουν και μαλακο και οξινο νερο δες εδω τα λιγοτερα λιτρα για ενα κοπαδακι ζεβρα ειναι 54 μηκτα: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/...danio_rerio.htm

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να βάλω άλλον πλακόστμο τώρα έσα, αλλά δεν ξέρω και αν θα τα καταφέρω χωρίς αυτόν. Τον θεωρούσα πάντα πολύ χρήσιμο.

post-5214-1216131777_thumb.jpg

Γιατι θεωρεις οτι ειναι απαραιτητος;Πιστευεις οτι θα εκανε δουλειες στο ενυδρειο που πρεπει να κανουμε εμεις;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...