Jump to content

Ερωτηση...


Recommended Posts

Οτι τα υγρα τεστ ειναι πιο ακριβη δεν θελει και πολυ μυαλο να το καταλαβουμε ... αλλα η διαδικασια εκτος του οτι διαφερει απο τεστ σε τεστ φανταζομαι οτι αν δεν γινει σωστα, οι μετρησεις δεν θα ειναι αντιπροσωπευτικες του τι συμβαινει.... και θα μου πειτε οτι μια χαρα τις περιγραφει τις οδηγιες ο εκαστοτε κατασκευαστης αλλα επεσα πανω σε αυτο : http://www.istellas.gr/aquarium/my_tests_nh3nh4.html#tetra

το οποιο αντικρουει τις οδηγιες του κατασκευαστη ο οποιος λεει περιμενουμε 20 λεπτα για το συγκεκριμενο τεστ της TETRA. και η ερωτηση ειναι η εξης : η παραπανω αναμονη κατα ποσο επηρεαζει το αποτελεσμα ? εχωντας παρατηρησει οτι στα στικ τεστ μετα το λεπτο που πρεπει να περιμενεις τα αποτελεσματα αρχιζουν και ξεφευγουν, αυτο ισχυει και στα υγρα τεστ ??????

και κατι σχετικο με το συγκεκριμενο τεστ ..... τι μετραει τελικα? ΝΗ3 ή ΝΗ4 ? το ενα ειναι τοξικο και το αλλο οχι πως γινεται και παιρνουμε ενα αποτελεσμα ?

μπορει να φανει χαζη η ερωτηση αλλα στη χημεια ποτε δεν ειμουν καλος μαθητης :) ......

οι πιο εμπειροι τι λενε ?

Link to comment
Share on other sites

τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο απο οτι αναγραφει το καθε τεστ.

απλα τα ml του νερου καλο θα ειναι να τα μετρας με συριγγα και να μην στηριζεσαι στον δοκιμαστικο σωληνα που δινει ο κατασκευαστης.ετσι θα εχεις την απολυτη ακριβεια κατα τη γνωμη μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...