Jump to content

Ταϊσμα!!! ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣ;;;


Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, Εχω μια απορεια οσον αφορα το ταισμα των ψαριων μου! Τα ταιζω μια φορα την μερα, αλλα με τριων ειδων τροφη γιατι εχω διαφορετικα ψαρια μεσα στο ενυδρειο μου. Το σιγουρο ειναι οτι οι ποσοτητες που ριχνω ειναι σωστες, γιατι σε 2 λεπτα το πολυ, δεν εχει μεινει τιποτα μεσα, ουτε καν υπολειματα... Η βασικη μου απορεια ειναι αν αρκει το ταισμα μια φορα την μερα και απο που θα το καταλαβω;Αν τα ταισω παραπανω θα σκασουν απο το φαι η θα το αφησουν και θα αρχισει να σαπιζει με τον καιρο;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου πιστεύω οτι το τάισμα μια φορά την ημέρα είναι αρκετό,μην σε ανυσηχεί.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι όσο τα ταίζεις τόσο θα τρώνε μέχρι να σκάσουνε!

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα θα ήταν να τάιζες τα ψαράκια σου σχεδόν 3 φορές την μέρα αλλά με φειδώ δηλαδή με ''τσιγκουνιά" και με ποικιλία τροφών που από ότι βλέπω έχεις 3 τροφές οπότε οκ...(Αυτά για ενήλικα ψάρια,τα νεογνά θέλουν πιο πολλές φορές)

Link to comment
Share on other sites

Σκέψου ότι στη φύση τα περισσότερα ψαράκια δεν βρίσκουν να φάνε κάθε μέρα. Επίσης σκέψου ότι πρέπει να τρώνε αναλογικά με το μέγεθός τους. Από δική μου εμπειρία μια φορά την μέρα τάισμα είναι οκ. Επίσης αν παραλείψεις μια μέρα ούτε αυτό είναι κακό. Αν μιλάμε για μωρά, τότε πρέπει πολλές φορές σε μικρές δόσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...