Jump to content

τι ειναι??


Recommended Posts

γεια σας... :thumbup: ειμαι νεα εδω και σας ενημερωνω οτι παρα το γεγονος οτι λατρευω τα ενυδρεια και το περιεχομενο τους δεν ξερω και παρα πολλα...αρα ζητω την επιεικια σας εκ των προτερων...προσπαθω βεβαια να μαθαινω! εχω ενα ενυδρειο των 70 λιτρων εδω και 2 μηνες με μια anubia μικρη, αλλο ενα φυτο που δεν ειμαι σιγουρη για το ονομα του,ενα φυσικο ξυλο αμαζονιου, 2 γλυφτεσ,2 γατοψαρα μικρα,4 red eye,5 neon tetra και 3 black tetra. η ερωτηση μου ειναι η εξης: σε 2 εσοχες του ξυλου βρισκονται τις τελευταιες μερες κατι στρογγυλα ασπρακια παρα πολυ μμικρα,σαν το κεφαλι μιας καρφιτσας. δεν τα εχει πειραξει κανενας απο τους γλυφτες και δε φαινεται καποιο ψαρι να ασχολειται μαζι τους...τι μπορει να ειναι???σας ευχαριστω πολυ... ;)

Link to comment
Share on other sites

Συνηθως είναι κάποιοι μύκητες που αναπτύσονται επάνω στα ξύλα (mopani, magroven) λίγες καιρό μετά από την ημέρα που θα μπούν στο ενυδρείο. Καλό θα ήταν να το βγάλεις και να το βράσεις ή να το κάνεις μπάνιο σε καυτό νερό μέσα σε κουβά για 1-2 μέρες και μετά να το ξαναβάλεις.

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ...ειναι επικινδυνοι αυτοι οι μυκητες για το ενυδρειο?υπαρχει καποια περιπτωση να ειναι αυγα?μην τα βρασω τα κακομοιρα... ;)

Link to comment
Share on other sites

Μηπως έχεις και κανένα zebra snail και ξέχασες να μας το πεις?

Link to comment
Share on other sites

το ξερωπως θα ηταν πολυ πιο διαφωτιστικη μια φωτο αλλα η μηχανη μου αρνειται πεισματικα να λειτουργησει...δεν εχω zebra snails... ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...