Jump to content

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙ ΣΗΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΨΑΡΑΚΙΑ


Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΕΧΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 100 ΛΙΤΡΩΝ ΕΧΩ 4 ΨΑΡΑΚΙΑ GABI, 2 ΨΑΡΑΚΙΑ ΝΕΟΝ, 1 ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ 1 ΓΑΤΟΨΑΡΟ (ΚΛΟΟΥΝ).ΤΑ GAΒΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΘΥΛΙΚΑ Κ 2 ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΤΑ ΘΗΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΑΝ Κ ΕΧΩ 8 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ 10 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΤΡΕΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ 4 ΨΑΡΑΚΙΑ ΝΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΒΑΤΟ.

ΤΙ ΕΙΔΗΨΑΡΙΩΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟΨΑΡΟ (ΚΛΟΟΥΝ) ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΡΔΕΙΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ν ΚΡΥΒΕΤΕ ΚΑΙ ΔΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Τ ΒΡΑΔΥ.ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΔΗΛ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟ....

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ

Link to comment
Share on other sites

Θα χρειαστεί να προσθέσεις περισότερα θυληκά guppy, προσπάθησε να υπάρχει σαν αναλογία 1 αρσενικός προς 3 θυληκές. Οι αρσενικοι τις κυνηγάνε πολύ και τις στρεσάρουν. Το στρες ρίχνει το ανοσοποιητικό συστημα και μετά τα ψαρακια μας είναι ευάλοτα σε ασθένιες!

Προσπάθησε να ανεβάσεις μερικές φώτο απο τον κλόουν! Απ'όσα γνωρίζω είναι κοπαδόψαρα, ισος γιαυτό να βλέπεις αυτήν την συμπεριφορά.

Πες μας λίγα λογια για τον εξοπλησμό σου, ποσο καιρό τρέχει το ενυδρείο κτλ....

Κάνε μια αναζήτηση στο φορουμ σχετικά με τα νέον τα γκάπι κ τα άλλα είδη που εχεις!... θα δεις πως χρειάζοντε διαφορετικές παραμέτρους στο νερό, αυτό μακροχρόνια ίσως να σου δημηουργίσει προβλήματα!

Καλώς όρισες στην παρέα του Aquazone!

Έγινε επεξεργασία - tsagos
Link to comment
Share on other sites

post-16339-1258308105_thumb.jpg

Αυτος είναι ο κλοουν που έχω, τώρα για τον μηχανισμό έχω έναν θερμοστατη 100 w τον δουλευω στους 25βαθμους C και έχω 2φίλτρα τα οποία θα σας πω αργότερα το τι ειναι. Το ενυδρείο τρέχει 3 βδομάδες, το κυκλοφόρησα την πρώτη φορά μόνο με τον μηχανισμό, και πρόσθεσα μόνο αντιχλώριο, το 30-40 % αναλογία του νερου. Την δευτερη μερα εβαλα τα ψαρακια. Δεν εχω κάνει τεστ του νερού, διότι κοστίζει... :P οπότε θα το κάνω λίγο αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

priceless απαντηση!

Ψαξε στο φόρουμ! θα βρεις τις απαντήσεις σε όλα τα θέματα που σε απασχολουν ή θα έπρεπε να σε απασχολούν!

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες φίλε. Τα guppy και τα neon ζουν σε νερά με διαφορετικές τιμές νερού όπως σου είπαν και παραπάνω και είναι και κοπαδόψαρα γι'αυτό πρέπει να τα κρατάμε σε ομάδες άνω των 6-8 ατόμων. Καλύτερα να αποφασίσεις ποια θες να κρατήσεις και να δώσεις τα άλλα. Επίσης οι clown ζουν σε κοπάδια και γι'αυτό ο δικός σου είναι συνέχεια κρυμένος και φοβισμένος και μεγαλώνουν αρκετά (30εκ) οπότε θέλει μεγάλο ενυδρείο (είχα και εγώ παλιότερα και ξέρω).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...