Jump to content

Γεννα Apistogramma Healp!!!


Nikolson

Recommended Posts

Χθες το βράδυ που πήγα να ταΐσω είδα την θηλύκια (έχω ένα ζευγάρι apistogramma) να έχει κάνει μια λακκούβα στην άμμο και να είναι πολύ επιθετική σε ότι ψάρι πλησίαζε την λακκούβα .Ξαφνικά είδα κάτι να κουνιέται…. έχει γεννήσει κάποια μικρά. Τώρα τη γίνετε , τη κάνω , τη θα φάνε ??Τα αλλά ψάρια που έχω στο ενυδρείο είναι ballon molly και platy. Εκτός από artemia τη μπορώ να ταΐσω ???

Link to comment
Share on other sites

Να τα σου ζήσουν!

Θα σου προτείνω αρχικά να απομακρύνεις τα άλλα ψάρια.Είναι συνηθισμένη κίνηση να γίνονται επιθετικά,όταν αισθανθούν απειλή.

Δεν τρώνε εύκολα αποξηραμένες τροφές και για να τις συνηθίσουν χρειάζεται υπομονή.Τάιζε τα κατεψυγμένη αρτέμια,αν και προτιμούν την ζωντανή τροφή,εαν μπορείς να τους παρέχεις. :welcome:

Link to comment
Share on other sites

Με το που γύρισα από την δουλειά βρήκα την μαμά στην άλλη γωνία το ενυδρείου να έχει κάνει ένα καινούριο λακκάκι και αντί για 10-15 μωρά που είδα χθες βρήκα 3-4. βεβαία είναι και πολύ μικρά και δεν ξεχωρίζουν ακόμα εύκολα. Μπορεί να έκανα βελάκια αλλά επειδή φοβήθηκα ότι δεν θα μείνει κανένα έπιασα με την απόχη 2 από τα 3 που έβλεπα και τα έβαλα στην γεννηστρα . Βεβαία η μάνα ξανά άλλαξε θέση και έχει πάει μπροστά από μια καρύδα και συνεχίζει να είναι επιθετική στα άλλα ψάρια που πάνε κοντά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...