Jump to content

Διατροφη ψαριων


Recommended Posts

Σαν αρχαριος εχω μια ακομα απορια που στο μυαλο μου φανταζει δυσκολη και παρ ολα αυτα μπορει να μην ειναι τοσο...

Εχει να κανει με την διατροφη των ψαριων.. Υπαρχουν λοιπον τοσα πολλα ειδη τροφων οπως επισης εκατονταδες ειδη ψαριων(που αλλα συνηθιζουν να κινουντε αλλα στη επιφανεια, αλλα στην μεση και αλλα στον βυθο ενος ενυδρειου)...Πως μπορω λοιπον να επιλεξω ενα,δυο ειδη τροφων που ειναι καταλληλες για ολους τους κατοικους του ενυδρειου? Φανταζομαι πως περα απο τα γνωστα flakes ειναι καλο να δινουμε στα ψαρια μας και αλλες ποικιλιες-λιχουδιες τροφων...Ειναι αραγε τοσο δυσκολο να επιλεξει κανεις την καταλληλη τροφη για ΟΛΑ τα ψαρια??? Μηπως να αποτανθω σε καποιο διατροφολογο??? :P

Εσεις πως ταιζετε τα ψαρια σας???

Θα χαρω πολυ να μου πειτε την ρουτινα που ακολουθειτε στο ταισμα καθως επισης γνωμες η συμβουλες για να επιλεξω τα καταλληλα προιοντα!

Φιλικα

Δημητρης

Link to comment
Share on other sites

Εγω ταιζω 5-6 διαφορετικες τροφες γιατι οσο περισσοτερη ποικιλια τοσο το καλυτερο, και μια φορα την εβδομαδα μαλιστα εμποτιζω σε βιταμινες λιγη τροφη και ταιζω.

Κοιταζω οι τροφες που αγοραζω ναι μην εχει περασει η ημερομηνια ληξης τους καθως χανουν μετα απο αυτην, τις βιταμινες τους.

Επισης κοιταζω οι συσκευασιες των τροφων να ειναι τετοιο μεγεθος που να τελειωνουν σε 3 μηνες καθως μετα το ανοιγμα του κουτιου αρχιζει η αντιστροφη μετρηση των τριων μηνων που διαρκουν οι βιταμινες τους.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα φιλε μου.εγω αλλαζω τροφη καθε 10 ημερες για ποικιλια και χρησιμοποιω τροφες σε φυλαρακια της terta και καθε 10 ημερες προσθετο fishtamin.για τα βυθοψαρα τροφη σε ταμπλετες.να προσεξεις την ημερομηνια ληξης των τροφων να μην της περασεις και αφου ανοιχτει η τροφη πρεπει να καταναλωθει σε μερικους μηνες για να ειναι φρεσκια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...