Jump to content

συμβατότητα κιχλίδων με μικροκιχλίδων


dim84

Recommended Posts

Μπορούν να συμβιώσουν στο ίδιο ενυδρείο 260L, μικροκιχλίδες τύπου apistogramma agasizzi, microgeophagus altispinosa, με κάποιες πιο μεγάλες κιχλίδες Ν. Αμερικής και συγκεκριμένα όπως με geophagus brasiliensis, Satanoperca Jurupari, Mesonauta festivus?

Link to comment
Share on other sites

Οι επιλογές σου σωστές Mesonauta Festivus άνετα, απλά μην έχεις νεον τετρα μέσα! Όσο για Εartheaters ούτε και εκεί θα έχεις θέμα συμβιώνουν αλλά εμπειρία με αυτά τα συγκεκριμένα ψάρια δεν έχω κάποιος αλλος με σχετικη εμπειρια στο φορουμ ίσως μπορεί να εκφέρει γνώμη? Τα γεωφαγους μεγαλώνουν πάντως αν και δεν θέλουν μεγάλο ενυδρείο θέλουν μεγάλες αλλαγές νερού 50% εβδομαδιαία :rolleyes:

ΥΓ: Μεσονατα που βρήκες?

Link to comment
Share on other sites

Οι γεωφάγοι μεγαλώνουν πολύ,οπότε να τους κρατήσεις σε μεγαλύτερο ενυδρείο(400+ αποψη μου).Τα apistogramma agasizzi πολύ πιθανό να τσακώνονται με τα microgeophagus altispinosa,μιας και κινούνται στους ίδιους χώρους,οπότε καλύτερα να κρατήσεις ένα απο τα 2 είδη :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν έχω βρει πουθενά Mesonauta festivus. Αλλα τα ψάχνω. Να αναφέρω ότι έχω και ένα κοπάδι απο ροδόστομους. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...