Jump to content

Guppy + Neon


Recommended Posts

Καλησπερα μιχαλη, και καλη αρχη.

Ειναι δυσκολο να βαλεις νεον με guppy γιατι εχουν διαφορετικες προτιμήσεις νερου. Προσωπικά θα σου πρότεινα αν θες, να πας σε νέον, γιατι τα βρίσκω ιδιαιτερα ομορφα...[οχι πως δεν ειναι τα guppies].

Αλλα πες μας μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο σου. :rolleyes:

Φιλικα, Αλκης

Link to comment
Share on other sites

Εχω ενα ενυδρειο 60lt ... δεν ξερω τιποτα για το θεμα και διαβασα οτι τα guppy ειναι πολυ ευκολα για εναν νεο γιάυτο και τα προτημισα. Μου αρεσουν και τα Neon και θα ηθελα να τα βαλω μαζι αλλα απ'οτι μου λετε θα πρεπει να το αποφυγω.

Το ενυδρειο μου περιεχει πλαστικα φυτα και γενικα ψευτικη διακοσμιση με 3 guppy μεσα και εναν σαλιγκαρο χρυσο-κιτρινο(δεν ξερω πως ονομαζεται).

Τι αλλο μπορω να βαλω μαζι με τα guppy?

Link to comment
Share on other sites

Γενικά η μονη αναλογια που γνωριζω τοσο εμπειρικά οσο και θεωρητικα οσο αφορα τον αριθμο των guppy ειναι,3 θυληκά με ένα αρσενικό.

Τα πλαστικά φυτά στο μέλλον μπορεί να ελευθερώσουν τοξίκες ουσίες και να εχεις σοβαρο προβλημα. Για διακοσμιση θα πρότεινα 2-4 φυτα και κανενα ξυλο ή πετρα, με μια βολτα στο forum θα βρεις αρκετα.

Επισης, πρεπει να διαβασεις για τον κυκλο του αζωτου. Πρεπει το φιλτρο να εχει στρωθει ωστε τα ψαρακια σου να μην κολυμπάνε μεσα στην αμμωνια που ειναι δηλητηριο για αυτα.

καλη αρχη :rolleyes::D:hysterical:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...