Jump to content

πως να το φτιάξω τελικά το νερό?


Recommended Posts

Για σας και πάλι! συγγνώμη άμα γίνομαι κουραστικός αλλα δεν κατάλαβα τελικά πως θα φτιάξω το νερό από το ενυδρείο μου. :bowdown: Διάβασα παλαιότερες συζητήσεις και μπερδεύτηκα.μπορεί κάποιο έμπειρο μέλος να μου πει τι να κάνω ακριβώς? Να ρίξω βακτήρια και αντιχλωριο?από το pet shop μου έδωσαν να βάλω μια κεραμική ουσία στην κάτω μεριά του φίλτρου στη μέση ένα μπλε σφουγγάρι και από πάνω ένα σαν μπαμπάκι.(το ενυδρείο είναι 200L).Μου έδωσαν στο pet shop 2 μπουκαλάκια με αντιχλοριο τις tetra και μου είπε να τα ρίξω και τα δυο,50ml το καθένα,5ml για 10 λίτρα.Μου έδωσε και ένα μπουκαλάκι με βακτήρια και λέει στις οδηγίες να βάλω 29ml.Μάρκα δεν λέει πάνω απλός έχει οδηγίες.Αν γίνετε πείτε μου άμα είναι καλά τα φάρμακα και άμα τα κατάλαβα σωστά.Και άμα δεν είναι σωστά τι να πάρω, τι μάρκα να είναι και ποσο να βάλω ?Συγγνώμη άμα γίνομαι κουραστικός αλλα σας εμπιστεύομαι περισσότερο από αυτούς που έχουν το μαγαζί.Ευχαριστώ :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες. :bowdown:

Δεν χρειάζεται να ανοίγεις νέο θέμα αφού αν είναι όλες οι πληροφορίες συγκεντρωμένες θα γλυτώσεις χρόνο απαντώντας στις ίδιες ερωτήσεις. :bowdown:

Εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=36087&hl= λες οτι έχεις φτιάξει φόντο από τσιμέντο, οπότε πρώτα θα ήταν καλό να έδινες μια φώτο καθώς ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, επίσης να ξέρεις οτι το τσιμέντο αν δεν το περάσεις με κάποια πολύ καλή ουδέτερη εποξική μπογιά θα σου ανεβάζει τρελά το pH, πάνω από 8 οπότε τα αγγελόψαρα δεν μπαίνουν καθώς θέλουν pH κάτω από 7.

Όσο για τα ζουμιά πρέπει να διαβάσεις αυτό το θεματάκι για να μην τα γράφουμε πάλι από την αρχή.

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=13569

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...