Jump to content

Θέλω την βοηθεια σας Pleaseeeeeeeee


Recommended Posts

Καλησπερα παιδια!

ειμαι νεα στην παρεα σας και παρα πολυ νεα στο χομπυ...

η αληθεια ειναι πως παντα μου αρεσαν οι μονομαχοι...ποτε ομως δεν ειχα...μεχρι που μου εκαναν εναν θπεροχο δωρο...απο την στιγμη που μου τον εφεραν αρχισα να διαβαζω τα παντα...τις συνηθειες του,τι πρεπει να κανω για να ειναι καλα κ ευτυχισμενος κλπ... Ιδού λοιπόν οι απορίες 1) Αυριο ξεκινάω το στήσιμο του ενυδρειου μου (αν υπαρχει καποιος απο φιλαδελφεια που μπορει να με εξυπηρετησει δίνωντας μου υλικο απο το φίλτρο του θα ημουν τρισευτυχισμένη) ο μικρούλης μου ειναι σε ενα προσωρινό δοχειο (το μεγαλύτερο που εχω στο σπιτι) γιατι μόλις εμαθα πως δεν κανει να ειναι στο κουτί που μου τον εφεραν τον πηρα κατευθείαν απο εκει!Τι να προτιμήσω; Αμμο ή χαλίκι; 2) Έχω μια φίλη με στρωμένο ενυδρειο αλλα της πεθαναν δυο ψαράκια πρόσφατα κάνει να πάρω υλικο απο το φιλτρο της;αυτα για αρχη....σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι δεν θελω να υποφερει ο μικρούλης μου...

Link to comment
Share on other sites

Kαλώς ήρθες :D:angry2:

Αν δεν σκοπεύεις να βάλεις ψάρια βυθού μέσα στο ενυδρείο άμμος ή χαλίκι είναι το ίδιο... βέβαια αν σκοπεύεις να βάλεις ζωντανά φυτά (που σου το προτείνω και για να νιώθει καλύτερα το ψάρι) προσωπικά με ψιλό χαλίκι έχω δει καλή ανάπτυξη, αφού ο μονομάχος δεν είναι κανα ψάρι που ανακατεύεται με την άμμο και έτσι δεν δημιουργεί πρόβλημα ;)

Τώρα για το υλικό της φίλης σου... αν έχει κάνει κάποια θεραπεία ή αν η ασθένεια που προέκυψε είναι πολύ πρόσφατη θα πρότεινα να μην πάρεις υλικό. Αντίθετα, πάρε ζωντανά βακτήρια από το pet shop και άρχισε έτσι το κύκλο του στρωσίματός σου.

Έγινε επεξεργασία - Astra
Link to comment
Share on other sites

καλός ήλθες

1. δυστυχώς είμαι λίγο μακρυά για μπόλι αλλα κάπου θα βρείς να ψάξεις. εγώ θα σου έλεγα άμμο αλλα όχι λευκη γιατί μπορεί να τον στρεσάρει. λίγο πιο σκούρα και θα είσαι ok.

2.καλύτερα να μην πάρεις από την φιλί σου αφού δεν ξέρεις τι γίνετε με το ενυδρείο τις ακριβώς. μπορεί να exe4η καμια ασθένεια. μπορεί και όχι

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο Aquazone!

Μπόλι μπορώ να σου δώσω από ενυδρείο 6 μηνών χωρίς ασθένειες και θεραπείες μιας και μένουμε κοντά. :D

Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες.

Προς το παρον ταιζε ελαχιστα 1-2 σκουληκακια την ημερα ή 1 φυλαρακι και αλλαζε του νερο συχνα.

Εδωσαν οδηγιες απο το πετσοπ?

Διαβασε εδω ολες τις πληροφοριες που πρεπει να ξερεις http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36770

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας....με βοηθησατε αρκετα....και σαφως δεν σταματαω να διαβαζω για να ενημερωνομαι περισσοτερο!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...