Jump to content

Προβλημα Σε 20 Λιτρα


Recommended Posts

καλησπερα σε ολους

Πριν 3 μηνες ειχα αγορασει ενα ενυδρειο της aquael των 20 λιτρων για 2-3 guppy ολα καλα τον πρωτο μηνα αλλα μετα αρχισε το νερο να πρασινιζει αλλαξα το νερο και μαζι με γενικο καθαρισμα ενυδριου-πετρας-φιλτρου-θερμοστατη κτλπ αυτο το εκανα παλι μετα απο 2 βδομαδες(ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΙ) αλλα το αφισα σε σημειο που να μην φενονται τα ψαρια,μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια απο την αρχη ολα εβαλα ανθρακα - siporax και 2ο φιλτρο αλλα και τωρα σημερα παλι τα ιδια εκανα αλλαγες νερου το τελευταιο διαστημα 1 λιτρο την ημερα σχεδον ,και οχι πολυ τρωφη φυσικα με ολα τα φαρμακα κτλπ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ.... :thumbup:

Έγινε επεξεργασία - kirosgr
Link to comment
Share on other sites

καλησπερα σε ολους

Πριν 3 μηνες ειχα αγορασει ενα ενυδρειο της aquael των 20 λιτρων για 2-3 guppy ολα καλα τον πρωτο μηνα αλλα μετα αρχισε το νερο να πρασινιζει αλλαξα το νερο και μαζι με γενικο καθαρισμα ενυδριου-πετρας-φιλτρου-θερμοστατη κτλπ αυτο το εκανα παλι μετα απο 2 βδομαδες(ΠΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΙΣΑΙ) αλλα το αφισα σε σημειο που να μην φενονται τα ψαρια,μετα απο μια εβδομαδα παλι τα ιδια απο την αρχη ολα εβαλα ανθρακα - siporax και 2ο φιλτρο αλλα και τωρα σημερα παλι τα ιδια εκανα αλλαγες νερου το τελευταιο διαστημα 1 λιτρο την ημερα σχεδον ,και οχι πολυ τρωφη φυσικα με ολα τα φαρμακα κτλπ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ.... :bowdown:

καλησπερα, γραψε οτι εχει μεσα το ενυδρειο, απο χαλικι μεχρι σκευασματα...θα ειναι πιο ευκολο να σου πουν τα παιδια. :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Μεσα εχω aqualiti χρησιμοποιω aquatan σε καθε αλλαγη οπως και μισι κουταλια του γλυκου αλλατι στις μεγαλες αλλαγες.υπαρχει αεραντλια- ανθρακας - siporax φως 12 ωρες την ημερα...

Link to comment
Share on other sites

Φίλε kirosgr σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όπως είχαμε πει και στο πρώτο θέμα που είχες ανοίξει εδω 20 λίτρα είναι πολύ λίγα για τα ψάρια που φιλοξενείς. Η αυξημένη ιχθυοφόρτιση είναι αυτή που σου δημιουργεί προβλήματα και ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς.

:thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...