Jump to content

270l και επιλογι!


Recommended Posts

σκεφτομαι να βαλω αυτα τα ψαρια στο ενυδρειο μου!

πιστευετε θα μπορεσουν να συνυπαρξουν??

και αν ναι! ποσα απτο καθε ειδος να βαλω

και τι αλλα θα μπορουσα να βαλω??

;)

Hypancistrus zebra

Mikrogeophagus ramirezi

Pangio kuhlii

δισκοι

και τετρα!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου απαντησεις δεν περνεις γιατι δεν εχεις διαβασει ακομα βασικα πραγματα για τα ψαρια που θελεις να αποκτησεις. Διαβασε το προφιλ τους προσεκτικα κ θα δεις οτι Δεν μπορεις να τα εχεις ολα αυτα μαζι ...Δες τι χωραει στο ενυδρειο σου..διαβασε για τις απαιτησεις του (ποιοτητα νερου-σκληρο-μαλακο κτλ) δες τι εισαι διατεθημενος να κανεις κ μετα πες μας που κατεληξες για να σου πουν κ περισσοτερα οσοι γνωριζουν.

Σου ειπαν στα προηγουμενα τοπικ που ανοιξες για τον ιδιο σκοπο(οποτε κακως ανοιξες κιαλλο) οτι οι δισκοι ΔΕΝ μπαινουν σε αυτα τα λιτρα...Εγω -λογο του τετραγωνου ενυδρειου σου ,σου προτεινα να εστειασεις περισσοτερο σε μικρα κοπαδοψαρα οπου κατα την αποψη μου,αν το φυτεψεις καλα το ενυδρειο σου, οποιο κοπαδοψαρο κ να βαλεις θα το κατα ευχαριστηθεις ακομα κ αν νομιζεις οτι ενα μικρο ψαρακι δεν θα σου προσφερει 'θεαμα' λογο μεγεθους.

Μετρησεις απο το νερο του δυκτιου σου εχεις? κ του ενυδρειου σου....? Ειναι στρωμενο το ενυδρειο?

Link to comment
Share on other sites

Γιατι να μην ανοιγω νεα θεματα? απαγορευεται? forum einai! Στην τελικη καποιος μπορει να μην διαβασε το θεμα που εβαλα ! θελω να βαλω στα σιγουρα Mikrogeophagus ramirezi αν μπορει καποιος να μου πει με τι μπορω να τα συνδιασω ασ το πει! χωρις το στιλακι τα ξερω ολα διαβασε και εσυ ολο το forum και θα τα μαθεις..Αν ειναι ετσι περνω και ενα βιβλιο..δεν λεω το forum εχει πολλα ενδιαφεροντα θεματα..αλλα εγω θελω γνωμες οποιος μπορει μου λεει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπα να μην ανοιγεις νεα θεματα...απλα να μην ανοιγεις τα ιδια θεματα!!! Τα φορουμ ειναι περισσοτερο για διαβασμα κ λιγοτερο για γραψιμο.Γραφουμε οταν δεν εχουμε βρει τις πληροφοριες που χρειαζομαστε για κατι συγκεκριμενο ετσι ωστε να μπορουν να μας πουν κ κατι συγγεκριμενο.Οταν γραφουμε γενικοτητες θα ακουσουμε κ γενικοτερα πραγματα! τα οποια πολλες φορες Δεν βοηθουν.

Το οτι σου ειπανε ολοι "διαβασε" στο λενε για να μπορεσεις να καταλαβεις οτι το καθε ειδος θελει κ αναλογες συνθηκες.Οταν καταλαβεις κ εισαι σιγουρος για το τι συνθηκες μπορεις να διατηρησεις εσυ στο ενυδρειο σου τοτε θα ακουσεις κ περισσοτερες συγγεκριμενες αποψεις.

Βιβλιο αν βρεις να μας το πεις κ σε εμας.

Το προφιλ του ψαριου που σου αρεσει τοι διαβασες?---> Mikrogeophagus ramirezi

Έγινε επεξεργασία - PsyTrancer
Link to comment
Share on other sites

Ναι το εχω διαβασει! και την επιλογη τον υπολιπον ψαριων την εκανα πανω κατω με το ph και τις θερμοκρασιες που εχουν μεταξυ τους που δεν διαφερουν και τοσο πολυ! απο τι καταλαβα εγω

Link to comment
Share on other sites

Το νερο του δυκτιου σου ξερεις τι τιμες εχει?! εχεις κανει καποιες μετρησεις στο ενυδρειο σου? Το νερο πως θα το φτασεις στις επιθυμητες τιμες?! α/ο ή τυρφη?

Link to comment
Share on other sites

Aρχικα οταν το ειχα στρωσει ειχε ερθει ενας φιλος για να βαλει κατι φαρμακα βακτηρια και κατι αλλα

και μετα απο καποιες μερες ηρθε για να δει τις τιμες οπως λες εσυ,και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα..

τωρα εγω για να μετρισω εχω μονο τα στικ που απο τι εχω καταλαβει ειναι μουφα!

αποτι ειδα για ραμιζερι θελει PH: 4.5-7.5 (Ιδανικά: 5.8-6.5)

KH: -

GH: 2-8°dGH (Ιδανικά: 5-6°dGH)

Link to comment
Share on other sites

Χρειαζεσαι υγρα τεστ.Παρε για αρχη για Nh3/4 ,No3,gh,ph κ σιγα σιγα παρε κ τα υπολοιπα...το δυκτιο σου ξερεις τι τιμες εχει?θα πρεπει να παρεις βαρελι προετοιμασιας ωστε να επεξεργαζεσαι το νερο σου με τυρφη για να 'μαλακωσει' ητε να αγορασεις μια συσκευη α/ο ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...