Jump to content

Ερωτηση: ενυδρειο σε Bar?


Recommended Posts

Γεια χαρα!

Ειμαι καινουρια στο θεμα με τα ενυθρεια και μολις βαλαμε ενα στο μαγαζι που ανοιγουμε στη Λαρισα!

Εχω μερικες ερωτησεις και θελω μερικες πληροφοριες! Υπαρχει σαν ιδεα να εχουμε το ενυδρειο πισω απο το Bar αλλα δεν ξερω τι γινετε με τη μουσικη τον φωτισμο και το καπνισμα που δεν θα πρεπε να το αναφερω αλλα αφου κλεινουμε..μερικοι καπνιζουν..Σκεφτομαι επισης τα αυτοκολλητα που θα ειναι διακοσμημενοι οι τοιχοι να προεκτυνονται και στο ενυδριο αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τα ψαρακια..

Θα βγαλουνε προβλημα τα ψαρακια?

:)

Link to comment
Share on other sites

η μουσικη ειναι μεγαλο θεμα και ειδικα για καποια ψαρια....

και ο φωτισμος μπορει να τα στρασαρει. απλα περιμενε μηπως ξερει καποιος καποια ειδη που δεν εχουν τοσο μεγαλο θεμα και μπορεις να τα βαλεις. παντως μια καλη ιδεα σε μπαρ ειχε κανει ενας γνωστος μου. εβαλε μια οθονη να δειχνει ενα ενυδρειο και την ειχε κανει εντοιχισμενη στο τοιχο. μπορω να σου πω οτι το 90% δεν καταλαβαινε οτι δεν ειναι αληθινο ενυδρειο.... :)

Link to comment
Share on other sites

Γενικά δεν το βρίσκω καλή ιδέα άσχετα αν γίνεται συχνά πυκνά.

Έχουμε δει ενυδρεία σε επαγγελματικούς χώρους και μάλιστα με αξιώσεις και με συνεισφορά στη διαμόρφσωη του περιβάλλοντος (πχ ιατρεία) αλλά και σε εστιατόρια, συνεργεία (!), γραφεία δημόσια και ιδιωτικά.

Αλλά ένα μπαρ έχει και τη φασαρία, τον περίεργο φωτισμό και όλα τα συνεπακόλουθα. Έχει συζητηθεί κι άλλες φορές και γενικά καταλήγουμε ότι ίσως δεν είναι και το καλύτερο περιβάλλον για τα ψάρια.

Από και και πέρα εξαρτάται πάντα από σένα. Ψάξε λίγο και στο διαδίκτυο για σχετικές υλοποιήσεις μήπως υπάρχουν ιδέες πάνω σε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...