Jump to content

SERA


Recommended Posts

Καλημέρα

Ποια είναι η γνώμη σας για τα προιόντα της εταιρείας SERA?

Τροφές, βελτιωτικά νερού, βιταμίνες, φάρμακά κτλ.

Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε(τους αρχάριους) ποια μάρκα προτιμάτε σε κάθε περίπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Η ερώτηση σου είναι σχετική μια και το κάθε σκεύασμα επιτελεί μια λειτουργία και ανάλογα με τις απαιτήσεις μας κρίνουμε αν μας καλύπτει ή αν θέλουμε κάτι πιο εξειδικευμένο.

Κατά συνέπεια, τα σκευάσματα που παράγουν μεγάλες εταιρίες, όπως η Sera, η Tetra και άλλες, αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε αρχάριο.

Οπότε μπορείς να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας τις ολοκληρωμένες σειρές αυτών των εταιριών και μετά που θα έχεις εξοικειωθεί με την συντήρηση ενός ενυδρείου θα μπορείς να κρίνεις αν σε καλύπτουν ή αν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμένο.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ.Πάντως νομίζω ότι είναι καλό να μαθέναμε τι χρησιμοποιήτε και έσεις που είστε στο χώρο χρόνια

Link to comment
Share on other sites

Εάν ψάξεις στην κατάλληλη κατηγορία (πχ. φάρμακα&ασθένειες, φυτεμένο ενυδρείο κλπ) θα βρείς πολλές συζητήσεις και απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Πάντως ο kouzman έχει δίκιο. Με την εμπειρία σου θα βρείς τα κατάλληλα για σένα. Μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις ανάλογα με το setup του ενυδρείου του και το επιθυμητό για εκείνον αποτελέσμα. Η sera για αρχή είναι μια εταιρία με ολοκληρωμένες προτάσεις. Για αρχή που δεν έχεις πολλές απαιτήσεις θα σε καλύψει, στο λέω με σιγουριά.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χρησιμοποιώ το εξωτερικό φίλτρο serafill 1100 της sera καθώς και την ταϊστρα της. Ακόμη κάποια τεστ για το νερό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και τα προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Δίνουν αυτά που χρειάζεσαι, όχι περισσότερα ή λιγότερα και είναι αρκετά αξιόπιστα. Επίσης πληρώνεις αυτό που παίρνεις. Ούτε τη φίρμα, ούτε το design, oύτε διάφορες άχρηστες "ευκολίες". Αν είσαι οπαδός της αξιοπιστίας και της απλότητας επέλεξέ τα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...