Jump to content

Προτάσεις διακόσμησης


Recommended Posts

Διανύω την 15η ημέρα στρωσίματος και έχω φυτέψει μερικά φυτά (κυρίως μέση και πίσω). Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να δημιουργήσω μερικές κρυψώνες ακόμα μιας και υπάρχουν μόνο 2 μικρές κάτω από τα ξύλα. Σκέφτομαι να βάλλω και κανένα βράχο με τρόπο που να μου δημιουργήσει 1 ή 2 κρυψώνες ακόμα.

1) Θα ήθελα προτάσεις για φυτά χαμηλά μπροστά.

2) Ο φωτισμός μου δεν με ικανοποιεί αισθητικά και λόγω των MOPANI το νερό έχει κίτρινο-πρασινοκοκκινο χρώμα. Μήπως να βάλω κάποια λάμπα με θερμοκρασία φωτός προς το μπλε για να δείξει καλύτερα (τώρα έχω 2 x 20W 10000K)

(Το ακροφύσιο εξόδου του φίλτρου δοκίμασα να το βάλλω στα πλάγια αλλά μου δημιουργούσε μεγάλο ρεύμα με την Elodea και την Vallisneria (ήταν μονίμως γυρτές προς τα αριστερά) και το ξαναέβαλα στο κέντρο).

post-2005-1160135858_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά το ενυδρείο σου μου αρέσει πάρα πολύ! Το κιτρίνισμα του νερού είναι φυσικό και μην ξεχνάς πως τα ψάρια το απολαμβάνουν. Κρυψώνες γιατί θέλεις να φτιάξεις? Τι ψάρια έχεις σκοπό να βάλεις μέσα? Αν δεν θέλεις να βάλεις πέτρες και δεν σου αρέσουν μπορείς να βάλεις κεραμικό σπασμένο (τα πουλάνε πολύ στα πετ σοπ) για να σου κάνει την ίδια δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...