Jump to content

260λ ενυδρειο-βοηθεια στησιματος


Recommended Posts

γεια σας παιδες και κοριτσια.εχω φτιαξει με την βοηθεια του φιλου μου ΚΟΥΜΑΝ που τον ευχαριστω πολυ ενα ενυδρειο 130Χ40Χ50 και ενα καπακι απο ξυλο με 4 λαμπες grolux 54w.επισης εχω αγορασει το εξωτερικο φιλτρο tetra tec ex 1200 που μεσα στους καδους απο πανω εχω βαλει υαλοβαμβακα οπως και τερμα κατω τον ιδιο αλλα σε πρασινο χρωμα και ενδιαμεσα στα καλαθια εβαλα 5 λιτρα sera siporax.ακομα εχω και 4 σακουλες seachem flourite.

λοιπον τωρα εχω δυο σκεψεις για να κανω το ενυδρειο μου.

πρωτον να βαλω το υποστρωμα κατω της seachem να βαλω μερικους βραχους μεσα να αγορασω και συστημα co2 και να φυτεψω cuba σχεδον σε ολο το ενυδρειο και πισω πισω να βαλω HYGROPHILA POLYSP SUNSET και EUSTERALIS SPECIES δεξια και αριστερα εννοω.απο ψαρια μετα να παρω 5 sae καμια 40αρια cardinal tetra και να βαλω και 5 otociclus και πολλες red cherry.

η αλλη μου σκεψη ειναι επειδη εχω ενα 60λιτρο και τα φυτα δεν μου πανε καλα και επειδη ξενερωσα λιγο

να βαλω στο 260λιτρα κατω αμμο οσα κιλα χρειαστει για να καλυφθει και να γινει ενα στρωμα 4 εκατοστων να παρο μεγαλες ριζες να το γεμισω και απο πισω να παρω αυτο το φοντο να το κλεισω ολο http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1174

απο φυτα να παρω μικρες Microsorum pteropus να δεσω πανω στα ξυλα και απο ψαρια να παρω μερικους δισκους μικρου μεγεθους τωρα ποσους δεν ξερω θα συμβουλευτω απο παιδια που εχουν και να βαλω και ενα κοπαδακι με cardinal tetra και γυρω στα 15-20 corydoras julii.

εννοειται αν καταληξω στην δευτερη ιδεα μου να πουλησω το seachem και να παρω επιπλεον μια αντιστροφη οσμωση για τους δισκους που θελουν αρκετα χαμηλο ph.

σας κουρασα πολυ παιδια σορι...

οποιος θελησει ας μου πει την γνωμη του ολα δεκτα ειναι.ευχαριστω :P

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΛΙΤΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 8 ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ 10 ΤΕΤΡΑ, 4 ΧΗΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΡΑΚΟ 4-5 ΕΚ. ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΔΩ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=63659

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΑΛΩ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....

Link to comment
Share on other sites

ωραιο το ενυδρειο σου βαλε και αλλα φυτα πισω γεμισε το και θα φαινεται ακομα καλυτερα.ωραια ψαρακια.εγω αποφασισα τελικα θα βαλω δισκους μεσα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...