Jump to content

Παλιά Παιχνίδια Μέσα Στο Ενυδρείο


Recommended Posts

Χαίρετε για ακόμη μια φορά σήμερα :rolleyes: Έχω στο υπόγειο κατι πλαστικά παιχνίδια της Fisher-price, κατι playmobile με καράβια, θησαυρους, κανόνια, ανθροπάκια και γενικά πράγματα που θα ήταν πολύ ωραία για την διακόοσμιση του ενυδρείου αλλα και για τα ψαράκια :) Μπορούν λοιπόν να μπουν στο ενυδρείο αυτα ή μηπως θα έχω καποιο πρόβλημα με σκληρότητες, αμμονιές και τέτοια?

Έγινε επεξεργασία - PerfectDark
Link to comment
Share on other sites

Ολα αυτά είναι βαμμένα με χημικά χρώματα και είναι αγνωστο πως θα επηρεάσουν τις παραμέτρους του νερού μιας και έχουν φτιαχτεί για άλλη χρήση,

πέραν του αντιαισθητικού οπτικου αποτελέσματος.(Γιατί δεν βάζεις καμιά ριζούλα κανένα εύκολο φυτάκι η καμμία πετρούλα ανάλογα με τα ψάρια που φιλοξενείς)?

Link to comment
Share on other sites

Τότε κατα τη γνώμη μου μη βάζεις τέτοια αντικείμενα μέσα στο ενυδρείο σου και αντικατέστησε με την πρώτη ευκαιρία οτιδήποτε πλαστικό (εστω και αν το έχεις αγοράσει ειδικά για ενυδρειακή χρήση) :bigemo_harabe_net-64:

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνισω με τον Σωτηρη πιο πανω,τα παιχνιδια δεν εχουν καμια θεση μεσα σε ενα ενυδρειο..εκτως αν θες να μπεις σ αυτη την κατηγορια..

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69190

Link to comment
Share on other sites

Ολοι μας λιγο πολυ αρχισαμε με καραβακια και πλαστικα διακοσμιτικα αλλα οπως καταλαβαινεις φιλε μου, η νοοτροποια μας εχει μια φυσιολατρικη κατευθυνση!

Υπαρχουν τοσα φυσικα υλικα που μπορεις να κανεις χρηση για να πετυχεις ενα ομορφο και φυσικο αποτελεσμα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...