Jump to content

Κιχλιδες Αμερικής (Green Terror) Είδος..


Recommended Posts

Γεια σας... Είμαι καινούριος στο φόρουμ κ θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες σαν άρχαριος που είμαι ώστε να μπορέσω ανταπεξελθω στις απαιτήσεις των κατοικιδιων μου(ψαριών).. Λοιπόν για να μην τ παραλεω πριν απο τρεις μήνες αγόρασα απο ένα κατάστημα εδω στη Σάμο ένα ζευγάρι κιχλιδες Αμερικής.. Green terror στο είδος.. Δεν είχα ξανασχοληθει με κιχλιδες παρα μόνο άλλη μια φορά που είχα στην κατοχή μου τρεις τέσσερις λαμπιδοχρομες κ όχι για πολυ... Το ζευγάρι που έχω αυτή τη στιγμή μέσα σε ενάμιση μήνα έχει γεννήσει δυο φορές.... Έχω σε ένα άλλο ενυδρειο 80lt τον γονο που είναι ηλικίας περίπου ενός μηνών κ στο ενυδρειο 120lt μαζί με το ζευγάρι την καινούρια γέννα ... Τα ψάρια στο 80λιτρο ενυδρειο είναι γύρω στα 150 κ στο άλλο με το ζευγάρι καμία 200αρια... Δεν ξέρω τι να κάνω.... Αυτο το είδος αναπαράγεται πόσες φορές το χρόνο;;; Αν συνεχίσουν έτσι θα πρέπει να γέμισω το σπιτι ενυδρεια..είναι απίστευτα ψάρια πανέμορφα... Αλλα ο χώρος είναι πολυ μικρός για να μπορέσω να κράτησω τόσα ψάρια... Αν εχει να μου πει κάποιος τι ξέρει για το είδος θα ήμουν υποχρεος... Ευχαριστώ..

Link to comment
Share on other sites

Πολυ ομορφο ψαρι,το οποιο βρισκεται στο Περου και στο εκουαδορ.Λιγο μικρο το ενυδρειο σου,μιας και προτεινεται για ενυδρεια συνηθως μεγαλυτερα των 200 λιτρων.Ενα ph 7 ειναι καλο και θερμοκρασια χαμηλη στους 24-.

Αφου γεμισες μωρα,μεγαλωσε τα λιγο και βγαλε μια αγγελια.

Δωσε μας εικονες ή video να απολαυσουμε.

:)

Link to comment
Share on other sites

Εγω είχα έναν terror σε ενυδρείο 160λίτρων και δεν το συνιστώ σε κανέναν, μετά απο κάποιο διάστημα που το ψάρι είχε μεγαλώσει αρκετά είδα πως δεν έφταναν πλέων 90cm μήκος για 1 ψάρι 20cm...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...