Jump to content

Διακοσμητικά Ψάρια Του Περού


theodor72

Recommended Posts

Ένα βιβλίο με φωτογραφικό υλικό από τα ψάρια του περουβιανού Αμαζονίου που εμπορεύονται για διακοσμητικούς λόγους. Για να μπουν σε ενυδρεία δηλαδή.

Ο πρόλογος του βιβλίου:

Καλύπτοντας το 66% του περουβιανού εδάφους ο Αμαζονίου της περιοχής μας συνιστά ένα μεγάλο υδάτινο περιβάλλον, όπου λίμνες και ποτάμια είναι το σπίτι μιας ποικιλόμορφης πανίδας, συμπεριλαμβανομένων των διακοσμητικών ψαριών.

Η εμπορευματοποίηση των διακοσμητικών ψαριών παρέχει απασχόληση και εισόδημα σε έναν καλό αριθμό των αλιέων, συλλεκτών και εκτροφέων από αυτή την ππεριοχή του Αμαζονίου. Διαχειρίζονται Περίπου 350 είδη στις εξαγωγικές τους

εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη αυτής της περιοχής του Περού.

Για την προώθηση της υπεύθυνης και βιώσιμης αλιείας, το Περού Υπουργείο Παραγωγής ρυθμίζει τις δραστηριότητες που αφορούν τα διακοσμητικά ψάρια μέσω ειδικών κανόνων για την λειτουργία των εγκαταστάσεων αφαίρεσης, συλλογής και ς εξαγωγής. Επειδή οι αλιείς, οι συλλέκτες εξαγωγείς και οι πελάτες απαιτούν την ορθή ταυτοποίηση όλων των ειδών, είναι σημαντικό να έχουμε έναν κατάλογο διαθέσιμο.

Ως εκ τούτου, το Ινστιτούτο Έρευνας της περουβιανής Αμαζονίας - IIAP, και η υπηρεσία Προώθησης Περουβιανών Εξαγωγών - PROMPEX, παρουσιάζουν αυτή την δεύτερη έκδοση του «Καταλόγου διακοσμητικών ψαριών του Περού», για να χρησιμοποιηθεί από την τοπική κοινότητα εξαγωγέων και τις διεθνείς αγορές ως ένα πολύτιμο εργαλείο για την ταυτοποίηση των ειδών και την κοινή τους ονομασία.

Διακοσμητικά Ψάρια του Περού

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

:bigemo_harabe_net-64::bigemo_harabe_net-64:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...