Jump to content

Μελετες Και Κατασκευες Απο Το Fish & Pet Planet


Zacharopoulos

Recommended Posts

Με χαρα σας ανακοινωνουμε οτι απο σημερα το Fish & Pet Planet αναλαμβανει την μελετη και κατασκευη του ενυδρειου που εχετε ονειρευτει , με την υπογραφη του Βασιλη Ζαχαροπουλου.

Μεσα στην μελετη και την κατασκευη περιλαμβανονται τα ΠΑΝΤΑ. Απο τον τροπο φιλτρανσης του νερου (Εξωτερικα φιλτρα ή Sump) , μεχρι την τοποθετηση της ταιστρας.

Κατασκευη ολοκληρου του ενυδρειου , με τρυπες για μουφες , θεσεις για μπαστουνια , υπερχειλιση για Sump . Καπακια , και θεσεις για ταιστρα , ανεμιστηρακια για το καλοκαιρι και οτιδηποτε αλλο μπορειτε να φανταστειτε. Απο λιγα μολις λιτρα μεχρι ενυδρεια τονων. Απο λιγα χιλιοστα μεχρι 4 cm γυαλι. Τρεσες , μουφες , κοντρες. Επενδυσεις απο φυλλα αλουμινιου , ξυλο , φορμαικα , σκαλιστο ξυλο ή οτι αλλο ζητησετε. Φτιαγμενο στα μετρα σας αναλογα τον εξοπλισμο που θα χρησιμοποιησετε και τον χωρο που εχετε. Πληρως διαμορφωμενο στις αναγκες σας και χωρις σημαδια "προχειροτητας".

Κατασκευες Sump , βασεων για Skimmer και δοσομετρικης , και εγκατασταση ολων των εξωτερικων μηχανηματων (Controller) για τις μετρησεις των παραμετρων του νερου , επανω στην βαση δημιουργωντας μια ανεξαρτητη μοναδα η οποια μπορει να μεταφερθει.

Εφ΄οσον καταληξετε στον εξοπλισμο σας , ζητηστε μας μια μελετη ωστε να τον ταιριαξουμε γυρω απο τον χωρο σας και το ενυδρειο.

Στην μελετη περιλαμβανεται και η βαση (εφ'οσον χρειαζεται) , κατασκευασμενη απο διακοσμητικα τουβλα , ξυλο , ή σκαλιστο ξυλο. Για τα μεγαλα ενυδρεια και πολλα λιτρα , βασεις απο ενισχυμενα (βαρεως τυπου) σιδερα και επενδυσεις με γυψοσανιδες , ξυλα , αλουμινοφυλλα ή οτιδηποτε αλλο σκεφτειτε.

Πειτε μας τι εχετε σκεφτει και εμεις θα το δημιουργησουμε για εσας.

Για οποιαδηποτε απορια μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας.

Με εκτιμηση

Κωστας Ζαχαροπουλος

Παρακατω θα βρειτε μερικες απο τις φωτογραφιες μας , ενυδρειων και βασεων που εχουμε κατασκευασει εμεις και εξοπλισμων που εχουμε εγκαταστησει.

  • Γλυκου νερου (Δισκους) , 250 Λιτρα , με εσωτερικο φωτιστικο , καπακι με υποδοχες (τρυπες) για ανεμιστηρακια , επενδυση αλουμινιου (καφε) και στο κατω μερος σκαλιστο πηχακι για να μην φαινεται το φελιζολ. Επιπλο απο ξυλο , με 2 πορτακια ημιμασιφ , χωρισμενο στα 3 , 2 φιλτρα (αριστερα-δεξια) και ενας χωρος στην μεση χωρισμενος πανω-κατω με ραφι για αξεσουαρ και τροφες. Δεξια απο το επιπλο υπαρχει βαση για ηλεκτρονικο θερμοστατη-θερμομετρο.

DSC01109.jpg

DSC01111.jpg

DSC01112.jpg

DSC01113.jpg

  • Θαλασσινου νερου Mini reef , 145 Λιτρα , με γυαλινο καπακι και δημιουργια χωρου μεσα στο ενυδρειο για εσωτερικο Skimmer Και θερμοστατη. Επενδυση αλουμινιου και κρεμαστο φωτιστικο. Βαση ξυλινη με εναν ενιαιο χωρο και υποδοχη στο πλαι για ηλεκτρονικο θερμοστατη-θερμομετρο.

DSC01115.jpg

DSC01116.jpg

DSC01117.jpg

DSC01120.jpg

  • Θαλασσινου νερου Fish Only , 200 x 60 x 70 , 840 Λιτρα , 12αρι γυαλι γυρω γυρω με 15αρι γυαλι στον πατο , γυαλινα συρομενα καπακια , επενδεδυμενο με αλουμινιο , με 8 τρυπες στον πατο για μουφες, βασισμενο πανω σε σιδερα βαρεως τυπου για να ακουμπησει στην χτιστη βαση. Φωτιστικο κατασκευασμενο απο την αρχη απο στραντζαριστο αλουμινιο και εγκατασταση σειρων LED , ακουμπισμενο στα πλαινα του ενυδρειου με σταθερη (ημιμονιμη) κατασκευη. Κατασκευη βασης Skimmer , και εγκατασταση ηλεκτρονικου θερμοστατη-θερμομετρου και μηχανισμου Ανατολης-Δυσης επανω στην βαση , δεξια απο το ενυδρειο. Βαση , χτιστη απο διακοσμητικο τουβλο σε σκουρο κοκκινο χρωμα με δυο χωρους οι οποιοι επικοινωνουν μεταξυ τους ψηλα.

DSC01121.jpg

DSC01122.jpg

DSC01123.jpg

DSC01124.jpg

DSC01125.jpg

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...