http://www.aquazone....showtopic=20429
Η γνώμη μου και η απάντηση προς τον χρήστη kostas3:
Φίλε Κώστα,
Η ιστορία σου με το Γκουράμι δεν διαφέρει πολύ από την παρακάτω...
"Απέκτησα σκυλάκι 2 μηνών το οποίο είναι πολύ ωραίο και γλυκούλι. Το πρόβλημα είναι πως μου έχει καταστρέψει το σπίτι επειδή "τα κάνει" παντού. Θεωρούσα πως αυτό θα διορθωθεί με το χρόνο, αλλά πρόσφατα κρύωσε και έχει συνεχώς διάρροια. Ήθελα να το πάω σε γιατρό, αλλά να δώσω 20 ευρώ + τα φάρμακα για ένα σκυλάκι, δεν είναι κοροϊδία? Εξάλλου πρέπει να πάω για καφέ/ποτό με την παρέα και δεν μου περισσεύουν! Περίμενα λίγο καιρό, αλλά το πρόβλημα συνεχιζόταν συν τις ζημιές που έκανε στα έπιπλα που τα δάγκωνε. Οπότε αποφάσισα να το αφήσω.... δίπλα στην Εθνική Οδό!"
Αν η παραπάνω ιστορία σου φαίνεται λογική, ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ασχολήσε με το χόμπυ των ενυδρείων! Αν πάλι η γνωστή (με διάφορες παραλλαγές) ιστορία με τα σκυλάκια σε στεναχωρεί/τσαντίζει, τότε
Από τη στιγμή που αποφασίζεις να πάρεις την ΕΓΩΙΣΤΙΚΗ απόφαση να κλείσεις μέσα σε 4 γυαλιά ζωές, τότε έχεις κια την απόλυτη ευθύνη της ζωής τους... με όποιο τίμημα.
Μπορώ να γράφω ΩΡΕΣ παραδείγματα που να ταιριάζουν στην λογική του "πετάω ζωντανώ ψάρι μέσα στη λεκάνη", αλλά δεν έχει νόημα. Αν εσύ θεωρείς πως αυτό είναι η ποιο σωστή λύση και πως είσαι αρκετά πλούσιος για να δίνεις 5 ευρώ για την αγορά ενός Γκουράμι που τελικά θα καταλλήξει ζωντανό στη λεκάνη, αλλά και αρκετά φτωχός για να προσπαθήσεις να σώσεις τη ζωή του (που εσύ ευθύνεσαι πιθανόν για την αρρώστια του), τότε επανερχόμαστε σε παλαιότερη κουβέντα περί παιδίας!

Facebook