Jump to content

Αγοράζει θαλάσσιες χελώνες και τις επιστρέφει στη θάλασσα


Recommended Posts

Ένας άνδρας από την Παπούα Γουινέα αγοράζει χελώνες από καταστήματα τροφίμων για να τις επιστρέψει εκεί που ανήκουν Ο Arron Culling  από την Παπούα Γουινέα έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σώζει όσες περισσότερες θαλάσσιες χελώνες μπορεί.


Έτσι, καθημερινά πηγαίνει σε όλα τα καταστήματα τροφίμων που πουλούν τις χελώνες, ως εκλεκτούς θαλασσινούς μεζέδες και τις αγοράζει, με μοναδικό σκοπό να τις γυρίσει στο φυσικό τους περιβάλλον.


post-59689-0-91963400-1462278232_thumb.jpg


Η πρωτοβουλία του έγινε γνωστή από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του, όταν ο ίδιος άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες για τη δράση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ενημερώσει τους φίλους του.


Οι φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να μεταφέρει στην θάλασσα τις χελώνες χρειάστηκαν λίγες ώρες για να κάνουν το γύρω του Διαδικτύου και να γίνουν viral. O ίδιος έχει δηλώσει πως προτιμά να ξοδεύει τα χρήματά του για να προσφέρει, έστω και το ελάχιστο, στη φύση.


Παρόλο, που περισσότερα από έξι είδη των θαλάσσιων χελωνών συμπεριλαμβάνονται στα είδη που απειλούνται με εξαφάνιση το ψάρεμά τους θεωρείται νόμιμο σε αρκετές χώρες του κόσμου, με τους περιβαλλοντολόγους και τις οικολογικές οργανώσεις να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη. Κάθε χρόνο σκοτώνονται περισσότερες από 42.000 χελώνες, ενώ δεκάδες χιλιάδες άλλες παγιδεύονται στα δίκτυα των ψαράδων.


http://www.tilestwra.com/agorazi-thalassies-chelones-apo-katastimata-trofimon-ke-tis-epistrefi-sti-thalassa/


 


http://laughingsquid.com/compassionate-man-purchases-sea-turtles-from-local-food-market-and-returns-them-to-the-ocean/?utm_source=nextdraft&utm_medium=email


 


  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Αχ,εσυ γύριστρουλα, με τα ωραία θέματα σου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

:)

Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...