Jump to content

Προπαραγγελια Stendker - κλεινει ΑΜΕΣΑ !!!


Recommended Posts

Καλησπερα

 

Ετοιμαζουμε παραγγελια Stendker και οπως παντα ετσι και τωρα δινουμε την δυνατοτητα σε οποιον θελει να Προπαραγγειλει τα ειδη που θελει και να κερδισει καλυτερη τιμη.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οταν εμεις λεμε Stendker δεν εννοουμε "Τυπου Stendker" ή απο Stendker γεννητορες , ποσο μαλλον 2ης - 3ης γενιας που δεν εχουν καν τα χαρακτηριστικα του Stendker!! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ STENDKER ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΤΟΥ STENDKER οπως μπορειτε να δειτε και στο Site Του!!!

 

Stendker Preorder List 2016.xls

 

Οι τιμες αυτες ισχυουν μονο για την προπαραγγελια και δεν συμπεριλαμβανουν ΦΠΑ.

 

Θυμηθειτε οτι μονο το καταστημα μας κραταει τα ψαρια της προπαραγγελιας αρκετο καιρο ωστε να σιγουρετουμε για την υγεια τους πρωτου τα παραλαβουν οι ενδιαφερομενοι , και σας καλυπτει σε οποιοδηποτε προβλημα προκυψει με τα ψαρια που θα παραληφθουν (πχ μορφολογικα προβληματα-δυσμορφιες , προβλημα στην αναπτυξη κτλπ)

Η διαδικασια ειναι απλη. Μας ενημερωνετε στο preorder@fish-petplanet.com για το ειδος , το μεγεθος και την ποσοτητα που σας ενδιαφερει , σας απανταμε με το συνολικο κοστος ( το οποιο μπορειτε να υπολογισετε και εσεις ) και μας εξοφλειτε το ποσο ωστε να ξεκινησει η διαδικασια. Οταν παραλαβουμε και αφου σιγουρευτουμε για την υγεια των δισκων , σας ενημερωνουμε και ερχεστε να παραλαβετε ( ή αποστελουμε ) την παραγγελια σας.

 

Σημειωση: Για το μεγεθος 5 cm δεν μπορουμε να υποσχεθουμε την παραδοση των δισκων αν η ποσοτητα δεν ειναι 5 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του , και αντιστοιχα για το μεγεθος 6,5 cm αν η ποσοτητα δεν ειναι 3 τεμαχια ή τα πολλαπλασια του.

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα

 

Με χαρα σας ενημερωνουμε οτι απο στιγμη σε στιγμη θα παραλαβουμε κατεψυγμενες τροφες Stendker 100gr Blister.

 

Επισης μεχρι την παρασκευη θα εχει κλεισει η προπαραγγελια για Livestock Με αποτελεσμα να ειμαστε σε θεση να παραλαβουμε την επομενη εβδομαδα.

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...