Jump to content

Δεν παει αλλο,αρκετα.


mad23

Recommended Posts

Θαναση,Δημητρη σας ειχα πει και απο κοντα οτι γενικα δεν γραφω στο ΑΖ για να μην θεωρησουν καποιοι οτι τους καπελώνω η οτι θελω να προσελκυσω μέλη όντας διαχειριστής του aquatek...

 

Με την αδεια σας θέλω να απαντήσω στο μελος mad23 οτι ουδέποτε,απο την στιγμη που ειμαι εγω στην συντονιστική ομάδα και έπειτα διαχειριστής του aquatek,δεν εχουν διαβαστεί προσωπικά μηνύματα,δεν δινει καν το δικαίωμα η πλατφόρμα του VBulletin που λειτουργεί το φορουμ.

Για το παρελθόν δεν μπορω να απαντήσω,δεν ημουν μπροστά σε αυτον τον διαλογο που παραθέτει το μελος,αν αυτος το εχει δει με τα μάτια του,ξερει καλύτερα.

 

Δεν θα ηθελα να απαντησω στις υπολοιπες κατηγοριες του μελους,θα μπουμε σε εναν φαύλο κυκλο και δεν εχω τον χρόνο για κατι τέτοιο.

 

Ντίμη φυσικά και έχεις την άδεια να υπερασπιστείς το φόρουμ σου και είναι κατι που εκτιμώ .Και εγώ αν ημουν στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.

Χαίρομαι επίσης που ξεκάθαρα δεσμεύτηκες οτι η τωρινή διοίκηση σας  δεν παρακολουθεί τα προσωπικά μηνύματα ...

Πραγματικά μαζί σου σαν Θανασης,χομπιστας η' ακόμα και admin του aquazone δεν εχω πραγματικά να χωρίσω τίποτα....

Δυστυχώς ομως δεν μπορώ να πω οτι συμβαίνει το ιδιο και με κάποια απο τα μέλη του gab,συντονιστές η' ακομα και διαχειριστές....οι οποίοι προφανώς εχουν να χωρίσουν πολλά μαζί μας και πλέον εχω και εγω ,να χωρίσω πολλά μαζί τους.

Γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της αγαπητέ Ντιμη......

 

 

Ενα μάθημα ιστορίας...

 

Αυτή η αναφορά γίνεται διότι γίνομαι μάρτυρας γραπτών τα οποια προέρχονται απο χομπίστες οι οποίοι έχουν μόλις 1-2-3 χρόνια στο χόμπι και ως δια μαγείας έχουν μάθει τι χωρίζει τα 2 φόρουμ,πως φτιάχτηκαν τα φόρουμ,ποιο είναι ερασιτεχνικό φόρουμ,ποιοι είναι οι καλοί και οι αγνοί χομπιστες και άλλα πολλά,για τα οποία δεν ξέρω ποιος πρέπει να κατηγορηθεί.

Οι ίδιοι για την αφέλεια που επιδεικνύουν?Εκείνοι που τους τα λενε για να τους φανατίσουν?Και οι δυο?Πραγματικά δεν ξερω και δεν με ενδιαφέρει στην τελική .

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθουν μερικές αλήθειες.

 

Πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα 14  ήμουν συντονιστής στο gab όπως και ο Δημήτρης(Husky) και άλλα παιδιά(γιατι παιδια ειμασταν ακομα πριν 14 χρόνια),φίλοι,χομπιστες και άνθρωποι πάνω απ'ολα.

Το περιβάλλον σιγά σιγά γινόταν λίγο χουντικό,λίγο πιεστικό,πολλές ελευθερίες λόγου-έκφρασης-ενεργειών-ακομα και ιδεών,δεν ηταν δεδομένες και λιγόστευαν τα περιθώρια γι'αυτες και την έκφραση τους.

Ταυτόχρονα όμως λιγόστευε και στέρευε η υπομονή μας.

Σε ενα θέμα το οποίο ηταν προς δημόσια θέα και οχι εσωτερικά στις συντονιστικές κατηγορίες,η συζήτηση ξέφυγε-οπως εδω καλή ώρα- και μέσα σε όλο αυτο το κουβάρι φτάσαμε να συζητήσουμε και το θέμα των προσωπικόν μηνυμάτων

Τότε ο Τόλης ως admin και ιδιοκτήτης του  gab ρωτήθηκε ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΆ ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ Π.Μ ΚΑΙ Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑΙ ΤΑ Π.Μ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Ξεκάθαρη απάντηση,για την οποία μέχρι και σήμερα μπορεί να με εξοργίζει άλλα μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να του βγάζω το καπέλο για το θάρρος η' ακόμα και θράσος που είχε και ήταν τουλάχιστον  τοσο ειλικρινής.

 

Όπως είναι φανερό αυτή η παραδοχή άλλα και ολα τα υπόλοιπα προβλήματα μας οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου,είτε απο το φόρουμ ειτε ακομα και απο την συντονιστική ομάδα άλλα και τον τότε Π.Σ.Φ.Ε

 

Έτσι λοιπόν φεύγοντας από το gab,εγω ο Δημήτρης κτλ βασιζόμενοι οχι στο μίσος,οχι στη δίψα για εκδίκηση για τη συμπεριφορά την οποία λάβαμε αλλα από αγάπη αγνή για το χομπυ,τη διάθεση να προσφέρουμε κάτι μικρο κ εμείς στον Ελληνα χομπιστα,να μοιραστούμε γνώσεις-εμπειρίες και άλλα πράγματα,αποφασίσαμε μετα απο μερικούς μήνες να δημιουργήσουμε το aquazone.

Πάντα μέσα απο κατι κακό μπορεί να βγει κατι καλο.

Ετσι λοιπόν το καλό που βγήκε απο ολη αυτή την ιστορία ηταν η γέννηση του aquazone το οποίο δουλεύει-προσφερει-αγωνιζεται  11 συναπτά έτη για το χόμπι του ενυδρείου και τον Έλληνα χομπιστα.

 

Μια σημείωση που θα ήθελα να κάνω είναι πως το gab δηλ greek aquarist's board λιγο μετα τη γέννηση του aquazone προσέθεσε με τρόπο μαγικό και τον ορο aquatek για προφανής λόγους.

Αυτο το σημειώνω γιατί κάποιοι νέοι άλλα κατά τα άλλα παλιοί στην ίντριγκα, και τα σκοτάδια χρεώνουν και ένα είδος αντιγραφής του ονόματος..

 

 

 

Τέλος λοιπών το μάθημα ιστορίας,ελπίζω να έμαθαν δυο πράγματα οι "φανατικοί" ταλιμπαν

 

Και ερχόμαστε τώρα στον όρο ταλιμπαν που αναφέρθηκε .

Πραγματικοί διάλογοι,γεγονότα και με μάρτυρες για να το επιβεβαιώσουν.

Όπως όλοι γνωρίζετε σε λιγο καιρό θα έχουμε την έκθεση κατοικίδιων που είχαμε και σκοπό να συμμετέχουμε αρχικός όπως είχαμε κάνει άλλωστε και την προηγούμενη φορά .

Σε αυτή θα συμμετάσχει φέτος και το gab......

Επειδή καλώς η' κακώς τα δυο φόρουμ έχουν να χωρίσουν πολλά τελικά,έγινε μια συνάντηση απο τον διοργανωτή προκειμένου να λυθούν κάποια ζητήματα και να πάνε ολα καλά-με οτι και αν σημαίνει αυτο και σε οτι και αν αφορά-.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό και το θέμα της προκλητικής συμπεριφοράς την οποία επιδεικνύουν αρκετά μέλη του GAB απέναντι στο ΑΖ.

Είτε γράφοντας πράγματα εκει,ειτε ακόμα και μεσα στο ιδιο το AZ αφού  τους επιτρέπουμε να κάνουν δημοσιεύσεις ως ενα φόρουμ που σέβεται την ελευθεριά λόγου.

Είπαμε  λοιπόν  στον Ντιμη και τον Τάκη πως πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνετε αν θέλουμε να πάμε παρακάτω  μιας και τα ορια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού  και αντί να ασχολείται ο καθένας με  το ενυδρειο του και το αγαπημένο μας  χόμπι,έχει γίνει για μερικούς από την πλευρά σαν  δεύτερο χόμπι η λασπολογία και οι μπηχτές προς εμάς.Τέτοια άτομα θα πρέπει να απομονώνονται απο όλους και να μην βρίσκουν άσυλο πουθενά μιας και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουνε συνολική ζημιά στο χόμπι που αγαπάμε μέσα από λάσπες,ψευτιές και άλλες σκοτεινές μεθόδους.

Η απάντηση ήταν οτι "εμείς στο gab δεν βάζουμε φίμωτρο η' όρια στην ομάδα και τα μέλη μας στο τι θα πούνε και τι θα κάνουν"...κάτι το οποίο το βρίσκω εντελώς άστοχο με βάση τα παραπάνω γεγονότα τα οποία ανάφερα.

Και ρωτήσαμε εμείς με αφέλεια μα πως γίνεται αυτο.Δεν υπάρχει κάποιο είδος ιεραρχίας,ένα μοτίβο το οποίο να βάζει όρια σε κάποιους οσον αφορά στο τι μπορούν να πουν,να προσβάλουν,να συκοφαντήσουν και άλλα τέτοια ωραία.

Για να δεχτούμε μια ακόμα αφοπλιστική απάντηση η οποία έλεγε...."εμείς είμαστε ταλιμπαν του χόμπι ,δεν καταλαβαίνουμε απο τέτοια" ο καθένας λειτουργεί ατομικά.

Δυστυχώς οχι μόνο η θέση μου σαν admin του ΑΖ`     ,οχι μόνο ο χαρακτήρας μου άλλα και η σοβαρότητα της κατάστασης,δεν μου επιτρέπουν να λέω υπερβολές η' ψέματα οπότε τα πράγματα ειπώθηκαν ακριβός έτσι και φυσικά υπάρχουν μάρτυρες και απο τις 2 πλευρές.

 

Έτσι λοιπόν οι λεγόμενοι ταλιμπαν το έχουν alacart.

Στο gab με το προσωπείο του καλού χομπιστα μπορούν να συκοφαντούν,να ειρωνεύονται,να προκαλούν και γενικά να ασχολούνται με το ΑΖ και τα μέλη του.Και γιατί να μην το κάνουν αφού τέτοια συμπεριφορά είναι όχι μόνο ανεκτή,ευπρόσδεκτη άλλα μπορεί να είναι τελικά και το ζητούμενο.

Απο την άλλη εχουν το περιθώριο οτι τους ξεφεύγει στο gab,να μπαίνουν στο az και να το εκφράζουν.

Να προσβάλουν ανθρώπους,να συμμετάσχουν σε ανακατώματα η' ακόμα και να τα προκαλέσουν,να κάνουν like σε αυτόν που έγραψε κάτι άσχημο για το ΑΖ,να στείλουν προσωπικά μηνύματα στα σκοτάδια τα οποία κάποιες φορές έρχονται στην επιφάνεια με τον απλό τρόπο του κουτσομπολιού η' της τύχης-ατυχίας για εκείνους- του να υπάρχει κοινός γνωστός η κάποιος που απλά αγαπάει το χόμπι και το ΑΖ.......

Αν όμως βλέπει ένα απλό μελος η' ο συντονιστής πως οι ειρωνείες οι μπηχτές  και τα διχαστικά μηνύματα  είναι τρόπος λειτουργίας κατεξοχήν  του admin πως να μην υιοθετήσει και ο ίδιος ανάλογη η' και χειρότερη συμπεριφορά?

Όταν ο άλλος απο την θέση του admin πετάει καρφάκια οπου του δοθεί η ευκαιρία τοτε γιατί οι  υπόλοιποι να μην κάνουν το ίδιο?

Αώου μάλιστα κάποιοι απο αυτούς παίρνουν και επιβράβευση με θέση συντονιστή οπως προσφατα ,δημιουργώντας κομφούζιο και αρνητικό κλίμα εδώ μέσα.......

 

Αρκετά έχει διχαστεί και ματώσει αυτό το χόμπι...

Εμείς εδώ αγαπάμε και έχουμε ως προτεραιότητα το χόμπι του ενυδρείου  τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο .

 

Προς αποφυγή αναστάτωσης,να χαλάσει το κλίμα και γενικά εμείς οι ίδιοι σαν χομπιστες να παρεκκλίνουμε απο αυτο που κάνουμε τόσα χρόνια με αγάπη,αφήναμε πολλά να περάσουν στο ντούκου,αγνοούσαμε εσκεμμένα και εις γνώση μας προσβολές/ειρωνείες/συκοφαντίες/διπλούς λογαριασμούς και άλλα τρελά...

Εαν ξεκινήσω να ανεβάσω λινκ  απο αυτά δεν θα έχουμε τελειωμό.

Αντίστοιχα θα προκαλέσω να βρείτε εσείς ανάλογες αναφορές και συμπεριφορές του ΑΖ απο μέλη η' συντονιστές του ολα αυτα τα 11 χρονια.

 

 

Ολα αυτά λοιπόν λέγονται για να μάθουν όσοι έχουν παρωπίδες και φανατισμό μέσα τους,αντι για αγάπη για το χόμπι αλλά και οι υπόλοιποι...τι ακριβώς έχει γίνει στο παρελθόν η' ακόμα και στο παρών και να μη λένε μεγάλες κουβέντες.Για να μη τον χειραγωγούν και να μην γίνονται έρμαια σε πόλεμο που δεν γνωρίζουν καν.

 

Για κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και εμείς απλά αποφασίσαμε οτι πάει πολύς καιρός που δεν αντιδρούμε.

Η καλοσύνη αλλά και η αδιαφορία οχι μόνο έχει όρια αλλά όταν γίνεται και προϊών εκμετάλλευσης τότε γίνεται και οργή...

 

 

Άρα...άρα τι?Κάντε επιτελούς το χόμπι σας διότι είναι όμορφο  έστω και αργά...

εμείς το κάνουμε από την πρώτη μέρα ίδρυσης του ΑΖ....

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ταλιμπαν ποιανου χομπυ Θαναση σου ειπαν;

Γιατι δε νομιζω να εννοουσαν το ενυδρειο!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Θαναση

 

Κατ αρχας να επαναλαβω πως οσο ειμαι εγω στο φορουμ aquatek δεν επιτρεπει η πλατφορμα vbulletin να διαβασει κανεις προσωπικα μηνυματα.

Για να σας προλαβω,δεν εχει ασχοληθει κανεις να χακαρει το συστημα για να δει ΠΜ.

Οσον αφορα τον διαλογο σου με τον Τολη δεν ημουν παρον στα φορουμ τοτε,οποτε δεν θα το σχολιασω.

 

Για τα υπόλοιπα που παραθετεις,σεβομαι τα λεγομενα σου και τις απόψεις σου,αυτο εδω ειναι το σπίτι σου και τους κανονες τους θέτει ο νοικοκύρης. 

 

Δεν θελω να απαντησω σε οσα μας καταλογιζεις,δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια,ειναι ενας φαυλος κυκλος και δεν θα μου αρεσε να τον διευρύνω.

Link to comment
Share on other sites

Ταλιμπαν ποιανου χομπυ Θαναση σου ειπαν;

Γιατι δε νομιζω να εννοουσαν το ενυδρειο!!!

 Αμφιβαλεις Στρατο οτι το aquatek δεν εχει ως στοχο του το χομπυ του ενυδρειου?

Link to comment
Share on other sites

Δημητρη με γνωριζεις και σε γνωριζω.

Καταλαβαινεις ακριβως τι θελω να πω.

Απλα απαραδεκτη παρομοιωση και απαντηση.

Τι παει να πει ταλιμπαν του χομπυ;Μηπως εγω δεν καταλαβαινω κατι σωστα.

Εκτος αν οντως ανατιναζουν ενυδρεια,αποκεφαλιζουν ψαρια κλπ κλπ....

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου Θαναση

 

Κατ αρχας να επαναλαβω πως οσο ειμαι εγω στο φορουμ aquatek δεν επιτρεπει η πλατφορμα vbulletin να διαβασει κανεις προσωπικα μηνυματα.

Για να σας προλαβω,δεν εχει ασχοληθει κανεις να χακαρει το συστημα για να δει ΠΜ.

Οσον αφορα τον διαλογο σου με τον Τολη δεν ημουν παρον στα φορουμ τοτε,οποτε δεν θα το σχολιασω.

 

Για τα υπόλοιπα που παραθετεις,σεβομαι τα λεγομενα σου και τις απόψεις σου,αυτο εδω ειναι το σπίτι σου και τους κανονες τους θέτει ο νοικοκύρης. 

 

Δεν θελω να απαντησω σε οσα μας καταλογιζεις,δεν θα μπω σε αυτη την διαδικασια,ειναι ενας φαυλος κυκλος και δεν θα μου αρεσε να τον διευρύνω.

 

Οπως σου επανέλαβα και στο αρχικό μου μήνυμα με εσένα προσωπικά σαν άνθρωπο ατομικά δεν εχω να χωρίσω τίποτα απολύτως  και το ύφος με το οποίο έγραψες δικαιολογεί ακριβός αυτό .......

 

Θα ήθελα ομως σε αυτο το σημείο να παρακαλέσω ολους τους υπολοίπους που συμμετείχαν  να σταματήσει σε αυτο εδω ακριβως το σημειο   όλος αυτός ο σαματάς και η ανακατωσούρα που δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως σε κανέναν...

Γιατι ο μόνος λόγος για τον οποίο γράφτηκαν όλα αυτά είναι οχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας-αυτο όπως έχει δείξει και το λέω με στεναχώρια η ιστορια δεν θα σταματήσει ποτε αλλα για να ακουστεί και  η δική μας  πλευρά προκειμένου κάποιοι να μην καταλήγουν σε μονόπλευρα επιχειρήματα και βγάζουν εύκολα συμπεράσματα...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

επειδη πρεπει να λεμε αληθειες εχω ημερομηνια εγγραφης το 2007 και ειμαι στα φορουμ πολυ καιρο για να με κατηγορει ο οποιοσδηποτε ως μαριονετα.αλλωστε εχω αισθανθει στο πετσι μου και απειλες για μυνησεις  και υβρεις μονο απο το aquazone παλιοτερα σε φορουμ με θαλασσινα και απο τον manogr τον νικο ψαλτη και αλλους συνταξιουχους φορουμιτες αυτοι δεν ειναι ενεργοι,εγω ομως ειμαι και εχω ζησει την αστυνομευση απο το az σε ολα τα επιπεδα.οτι και να ειπωθει παντα ειναι για το az αυτο εμενα μου μοιαζει σαν συνδρομο καταδιωξης.και βεβαια ειτε διαβαζω τον διαχειριστη ειτε τον mad ειναι σαν να εχουν ιδιο τροπο γραφης η μαλλον (αποψη μου μπορει να ειναι και λαθος)σαν τα γραφουν μαζι!

Link to comment
Share on other sites

επειδη πρεπει να λεμε αληθειες εχω ημερομηνια εγγραφης το 2007 και ειμαι στα φορουμ πολυ καιρο για να με κατηγορει ο οποιοσδηποτε ως μαριονετα.αλλωστε εχω αισθανθει στο πετσι μου και απειλες για μυνησεις  και υβρεις μονο απο το aquazone παλιοτερα σε φορουμ με θαλασσινα και απο τον manogr τον νικο ψαλτη και αλλους συνταξιουχους φορουμιτες αυτοι δεν ειναι ενεργοι,εγω ομως ειμαι και εχω ζησει την αστυνομευση απο το az σε ολα τα επιπεδα.οτι και να ειπωθει παντα ειναι για το az αυτο εμενα μου μοιαζει σαν συνδρομο καταδιωξης.και βεβαια ειτε διαβαζω τον διαχειριστη ειτε τον mad ειναι σαν να εχουν ιδιο τροπο γραφης η μαλλον (αποψη μου μπορει να ειναι και λαθος)σαν τα γραφουν μαζι!

Οποτε εισαι παλια καραβανα σαν μπαχαλακιας ε?

Δηλαδη σε κυνησαν και παλαιοτερα ε?

Ε τελικα εχεις δικιο...δεν εισαι εσυ το προβλημα ολοι οι υπολοιποι ειναι!Εσυ εισαι μια χαρα....οι αλλοι ειναι οι τρελλοι κ εσυ ο λογικος!

 

Οσο για το τελευταιο σχολιο σου μια χαρα το πας :thumbsu:  :thumbsu:

Βρε συ νομιζω πως εχω περισσοτερο ιδιο τροπο γραφης με τον dimi,αν δεις δεν βαζουμε τονους κ οι δυο!Α βαζουμε και κομματα.

Έγινε επεξεργασία - mad23
Link to comment
Share on other sites

επειδη πρεπει να λεμε αληθειες εχω ημερομηνια εγγραφης το 2007 και ειμαι στα φορουμ πολυ καιρο για να με κατηγορει ο οποιοσδηποτε ως μαριονετα.αλλωστε εχω αισθανθει στο πετσι μου και απειλες για μυνησεις  και υβρεις μονο απο το aquazone παλιοτερα σε φορουμ με θαλασσινα και απο τον manogr τον νικο ψαλτη και αλλους συνταξιουχους φορουμιτες αυτοι δεν ειναι ενεργοι,εγω ομως ειμαι και εχω ζησει την αστυνομευση απο το az σε ολα τα επιπεδα.οτι και να ειπωθει παντα ειναι για το az αυτο εμενα μου μοιαζει σαν συνδρομο καταδιωξης

 

Ακριβός μόνο αλήθειες που όπως λες έχεις ζήσει στο πετσί και καλα και αναφέρεσαι με λάσπη σε άτομα που έχουν σταματήσει πάνω απο 6 χρόνια το χόμπι του ενυδρείου και ως λογική συνέχειας αυτου  το να γράφουν στο ΑΖ??είσαι για λύπηση,και το μονο που έχει μείνει απο αυτούς ως παρακαταθήκη είναι η πλούσια αρθρογραφία,και το εργο που παρήγαγαν στον καιρό τους  για το χομπι του ενυδρείου στην χώρα μας...

Link to comment
Share on other sites

Θαναση και λοιποι,συγνωμη που το συνεχισα αλλα δεν μπορεσα να μην αντισταθω στον "παλαιο καραβανα μπαχαλακια".

Συνεχως δινει απο μονος του δικαιωματα να καταλαβουμε τι ειναι!

Μαλλον επειδη σταματησαν το χομπυ εκεινοι που τον κυνηγησαν νομιζε πως βρηκε παλι εδαφος να κατακτησει.

 

Τελευταιο ποστ απο εμενα,ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν αξιζει :judge:

Οτι κ να γραψεις παει χαμενο.

 

Σεβομαι και τα αλλα μελη τα οποια εχουν δωσει απιστευτη ζωη τις τελευταιες ημερες στο ατοφιο κομματι του ΑΖ και του χομπυ.

Να'σται καλα παιδια :bigemo_harabe_net-162:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

μπορεις να ρωτησεις σε φορουμ που συμετεχω αν ειμαι μπαχαλακιας τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει φιλε και αυτοι που με κυνηγησαν μου εστειλαν πμ μετα να μου πουν οτι δεν ηταν για μενα τα ποστ απλα βρεθηκα στο ματι του κυκλωνα και επρεπε να ειπωθουν καποια πραγματα,ακριβως οπως ειπε και ο ταν μετα απο τοσα χρονια.εσυ τωρα ως απλο μελος πως και εγραψες ακριβως τα ιδια με τον ταν?ρε καρμπον!!!ουτε στην επιδαυρο τοση προβα. τον ορο ταλιμπαν που τον εμαθες?απο τον ταν η ησουν παρον στην συναντηση γιατι στο gab τα μελη δεν ξερουν καν οτι εγινε συναντηση,εσυ μελος δεν εισαι?εισαι συντονιστης?ποιος στο ειπε λοιπον?

 

 

Για μενα το κακο ηθος και η αγενεια ακυρωνει την οποιαδηποτε αρθρογραφια.εμενα σαν μελος με εχετε χασει το θεμα ειναι σαν φορουμ να αναρωτηθειτε αν αυτου του ειδους οι απειλες και τα μαυρα αρθρα σαν αυτο του mad ταιριαζουν στην λειτουργια του φορουμ σας.ειτε θελατε να γινει αυτο ειτε το καλυπτετε για μενα ειναι ξεκαθαρο διαλεξατε ηθελημενα να γινει εδω αυτη η κουβεντα.

 

τελος να πω τις καλες κουβεντες που ειπατε οταν ανακοινωσε διαγωνισμο φυτεμενου το γαβ λυσαξατε!!!ειπε κανενας απο το γαβ γιατι λετε για τον διαγωνισμο μας?

 

mad πραγματικα εισαι εγκαθετος κατα την αποψη μου.καλυτερα σαλιγγαρακι παρα χλαπατσα

Link to comment
Share on other sites

Πάντως odin79 εγώ διαβάζοντας τα όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα με το ΑΖ και τον mad23. Και εγώ μετα από τα χρόνια που ασχολούμαι με το χόμπι ξέρω ότι τα φόρουμ τα κάνουν οι χόμπιστες με τις συμπεριφορές τους και τις παρουσιάσεις τους αν θέλεις λοιπόν να είσαι σωστός χόμπιστας θεωρώ ότι θα ητανα καλύτερο να ασχοληθείς με το χόμπι καθαρά και όχι με κριτικές και σχόλια. Γνώμη μου.

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να ρωτησεις σε φορουμ που συμετεχω αν ειμαι μπαχαλακιας τα διαπιστευτηρια μου τα εχω δωσει φιλε και αυτοι που με κυνηγησαν μου εστειλαν πμ μετα να μου πουν οτι δεν ηταν για μενα τα ποστ απλα βρεθηκα στο ματι του κυκλωνα και επρεπε να ειπωθουν καποια πραγματα,ακριβως οπως ειπε και ο ταν μετα απο τοσα χρονια.εσυ τωρα ως απλο μελος πως και εγραψες ακριβως τα ιδια με τον ταν?

 

Θέλεις να μου πεις οτι με αυτο που γράφεις δεν καθρεφτίζεις την συμπεριφορά alacart κάποιον που ανέφερα ποιο πάνω ?

Θέλεις να μου πεις οτι δεν έκανες τιτανοτεράστια προσπάθεια να βρεθείς στο μάτι του κυκλώνα όπως ονόμασες οτι έχεις ξαναβρεθεί?

Θέλεις να μου πεις οτι εγώ και ολοι οι άλλοι  πρέπει να έχω καλή πίστη και να πιστεύω αφενός στις συμπτώσεις άλλα και αφετέρου στο τυχαίο του πράγματος?

Μην αγχώνεσαι δεν περιμένω απαντήσεις το πράγμα είναι προφανές ,έχεις μάλλον γενική δυσκολία στο να αντιλαμβάνεσαι το τι σου γράφει ο συνομιλητής σου...

Καλή σου συνέχεια...

Link to comment
Share on other sites

Για να κλείσω την ατυχή συμμετοχή μου στο θέμα και μιας και ο Μιχάλης μπήκε στον κόπο να ψάξει και να γράψει οτι έχω κάνει εγγραφή στο GAB, θα μεταφέρω σχόλιο που είχα κάνει εδώ στο AQUAZONE πριν από περίπου ένα χρόνο και σίγουρα αρκετούς μήνες πριν έχω ενασχόληση με άλλο forum, αν αυτό λέει κάτι... Το σχόλιό μου τότε ήταν αποτέλεσμα άλλου επικού ξεκατινιάσματος εδώ και το αναφέρω απλά και μόνο για να εξηγήσω στο φίλο Μιχάλη οτι δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του.

 

   Είμαι νέος στο χόμπι και στο φόρουμ και συνήθως δε γράφω σε άλλα θέματα πλην των δικών μου για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω την πείρα για να δώσω συμβουλή σε κάποιον άλλο. Ίσως να μην πρέπει να γράψω και τώρα, ίσως και να πρέπει…

 

   Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που υπάρχει το φόρουμ και έχω την ευκαιρία να διαβάσω παλιότερα και νέα θέματα, να “κλέψω” πείρα και να μάθω 5 πράγματα για κάτι που μου αρέσει και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να ασχολούμαι καιρό. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανένα από τα μέλη και δεν έχω συμπάθειες ή αντιπάθειες, κάθε άποψη γίνεται δεκτή. Θέλω να τονίσω όμως ότι αν δεν υπήρχε το φόρουμ και αν δεν είχα πάρει τις συμβουλές που έχω πάρει από κάποιους εδώ το ενυδρείο μου θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι είναι τώρα. Δεν έχω την πείρα για να βοηθήσω συνολικά το χόμπι να πάει μπροστά, αλλά σε ότι αφορά εμένα, έχω κερδίσει πάρα πολλά μπαίνοντας σε θέματα του ΑΖ.

 

   Τις τελευταίες μέρες όμως η παρακολούθηση των θεμάτων έχει γίνει πάρα πολύ κουραστική και δύσκολη. Μπαίνω να διαβάσω κάποια πράγματα για να χαλαρώσω από τη ρουτίνα (αυτός δεν υποτίθεται είναι ο σκοπός των χόμπι?), και αντ’ αυτού βλέπω ένα διαρκές διάλογο σχετικά με το τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, ποιος τρόπος στρωσίματος είναι σωστός, ποιος λιγότερο σωστός, ποιος είναι παλιός αλλά εξακολουθεί να δουλεύει… Βλέπω ότι σε κάποια θέματα γίνονται κρίσεις επί προσωπικού, λέγεται σε κάποιους ότι κάνουν προσηλυτισμό (όπως και να το γράψεις αυτό είναι βαρύ) και προσπαθούν να επιβάλουν απόψεις, ότι αν μπορούσαν θα τους έκαναν ΒΑΝ (έστω και σαν αστείο?)… άλλοι διαβάζω αναρωτιούνται αν θα πρέπει να μιλήσουν να πάρει το θέμα φωτιά αλλά τελικά σιωπούν… άλλοι λένε ότι θα φύγουν από το φόρουμ, ότι, ότι, ότι…

 

   Σίγουρα κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζεστε προσωπικά και έχετε ιστορία πίσω. Δεν ξέρω αν οι κόντρες είναι σε προσωπικό επίπεδο, θέλω να πιστεύω πως όχι. Μία πρόταση μόνο έχω να κάνω: χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά! Αν δε μπορείτε να τα βρείτε, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε και πάμε παρακάτω. Δεν υπάρχει λόγος να νευριάζει και να χαλιέται κανένας.

 

Εντελώς καλοπροαίρετα και χωρίς να θέλω να θίξω οποιονδήποτε,

                                 Μανόλης

 

Όπως θα δεις Μιχάλη, τόσο το σχόλιο που παραθέτω παραπάνω όσο και αυτό που έκανα χθες δεν αφορά εσένα προσωπικά, ούτε έχω καμιά πρόθεση να έρθω σε κόντρα μαζί σου. Το "θέμα" που έχω είναι οτι καταντά πάρα πολύ κουραστικό να μπαίνω σε ένα forum που γίνεται της πουτ@ν@ς κάθε 2-3 μήνες για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το χόμπι και που κατά τη γνώμη μου από ένα σημείο και μετά γυρίζουν στο προσωπικό. Θα μπορούσες βέβαια να μου πεις αφού σε κουράζει μη μπαίνεις και μην τα διαβάζεις, ας μην πάμε όμως εκεί...

 

Αυτά τα λίγα από εμένα και καλή συνέχεια :).

Link to comment
Share on other sites

Δύο γραμμές κι από μένα, για να μην αιωρούνται πράγματα

Συγνώμη προς Νίκο και Θανάση

 

Για να μην εκλάβουν τη συγνωμη,ως αδυναμία κάποιοι, να διευκρινήσω τους λόγους

1ον Νίκο δεν εχω απειλήσει ποτέ άνθρωπο, δεν θα ξεκινούσα από σενα. Συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου, ως προς το timing του άρθρου (ποστ) που ανεβασες. Εννοείται πως αυτό καθ αυτό το ποστ, δεν με βρίσκει αντίθετο

2ον Θανάση, συγνώμη για την αναστάτωση. Συνήθως λένε πως φταίνε δύο. Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, γαιδούρι όμως δεν ειμαι

 

Οπως σωστά έγραψε ο Δημήτρης, εδώ είναι το σπίτι σας.

Θεωρώ όμως πως το δικαίωμα μου να μπαίνω και να διαβαζω, μπορούν να μου το αφαιρέσουν δύο άτομα εδώ και κανένας άλλος

 

EDIT : Οι διαφορές των δύο φόρουμ, πραγματικά με βρίσκουν αδιάφορο - κάθετι που λέω και κάνω, εκφράζει μόνο εμένα

 

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε...

Έγινε επεξεργασία - Chocolate_Puma
Link to comment
Share on other sites

Ρε παλικάρια δεν βαρεθήκατε ποία με αυτά? Ένα χόμπι κάνουνε και τίποτα άλλο. Απλά τα αντράκια έχουν φανεί τόσο χρόνια εδώ και τα καλά παιδιά. Τέλος πάντων κάτω τα χέρια από τον Μιχάλη μας.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είπα να μην γράψω, αλλά έχω διαβάσει και το άλλο θέμα με το παιδί που αποχώρησε και έτσι το αποφάσισα,

Ένα θα σας πω μόνο, χάνεται πολύτιμο χρόνο από το ενυδρείο σας, και κάθεστε και ασχολείστε με βλακείες, όσο πιο πολύ σημασία δίνεις σε κάποιον τόσο πιο αξία του δίνεις.

Έγινε επεξεργασία - Force
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα και εγώ να πω μερικές σκέψεις μου διαβάζοντας όλα αυτά τις τελευταίες μέρες σαν απλό μέλος και όχι σαν συντονιστής( άλλωστε ούτε καλά καλά 2 μήνες δεν είμαι και μάλιστα καλοκαιρινούς :hot: ) !!!

 

Στην σύντομη διαδρομή στα φόρουμ που έχω, ποτέ δεν ενεπλάκη σε καμιά διένεξη ή προσωπική αντιπαράθεση με κανέναν !

 

Τα τελευταία 3 χρόνια σαν ενεργό  μέλος του ΑΖ έχω χάσει ελάχιστες (2-3) συναντήσεις !  Σε όσες παρευρέθηκα ποτέ δεν αναφέρθηκε άλλο φόρουμ με αρνητικά  ή παρόμοια σχόλια!

 

Στις σελίδες του φόρουμ τουλάχιστον του θαλασσινού αλλά και μερικά του γλυκού που διαβάζω δεν αναφέρθηκε άλλο ελληνικό φόρουμ με εξαίρεση κανα δυο φορές που υπήρξε προσωπική αντιπαράθεση μετάξι μελών και δεν αφορούσε καθαυτό το άλλο φόρουμ!

 

Είδα από παλιά μέλη που τώρα έχουν πάει σε άλλο φορουμ να κατηγορούν το ΑΖ για φασιστική συμπεριφορά , αστυνόμευση κ.α.!  Μου φαίνεται αρκετά οξύμωρο αυτό να έρχεται από αυτούς  αλλα να έχουν βήμα στο ΑQUAZONE! Κάνω λάθος?

 

Δεν έχω ακούσει μέλη το ΑΖ να μπαίνουν σε άλλο φόρουμ δημιουργώντας εντάσεις και μη ενυδριακες διαμάχες!

Παρόλα αυτά μέλη άλλων φόρουμ το κάνουν!

 

Δεν έχω δει να σχολιάζουμε διαφημίσεις , δώρα, διαγωνισμούς, σπόνσορες κτλ. άλλων φόρουμ!

Γιατί πρέπει να το δεχόμαστε από άλλους! Που είναι το λάθος ? τα μαγαζιά δεν είναι μέρος του χόμπι?

 

 

Δεν σας κρύβω  τον εκνευρισμό που ένοιωσα όταν έμαθα ότι κάποιοι κατηγόρησαν και ειρωνεύτηκαν τον συμφορουμιτη ΝΙΚΝΙΚ!  Ειδικά χθες που έμαθα και ποιος το έκανε!

 

Οι περισσότεροι ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος και τι άνθρωπος είναι ! Πόσους εχει βοηθήσει με τις γνώσεις του και τις πράξεις του! Και το πιο βασικό  ότι δεν είναι ενας τύπος που θα εμπλακεί σε  οποιονδήποτε  καυγά και προσωπική αντιπαράθεση! Γι αυτό ένοιωσα ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία! Επίσης το μέλος που τον κατηγόρησε το θεωρούσα σοβαρό ενθυμούμενος τα ποστ του, όταν έφτιαχνε το ενυδρείο του και την βοήθεια όλων στο θεμα του!

Για κάποιον κακοπροαίρετο η παρέμβαση μου θα φανεί ότι μπήκα να υποστηρίξω το συνάδελφο συντονιστή ! Όμως η πραγματικότητα είναι ότι μπήκα να υποστηρίξω τον συνχομπιστα Νίκο που έχει στηρίξει την ενυδρειακη κοινότητα και είναι κοινή παραδοχή!

Τα ίδια έλεγα από πάντα , προσωπικά και δημοσιά (τα γραπτά μένουν ευτυχώς) χωρίς να έχω το παραμικρό υλικό συμφέρον (ουδέποτε πήρα κάτι από το Νίκο) πάρα μόνο την φιλία του και την εμπειρία του!

Το να αρέσει το ενυδρείο σου σε κάποιον είναι τελείως υποκειμενικό, το να επιτίθεσαι όμως στην προσωπικότητα του όμως είναι αδιαπραγμάτευτο, γιατί ο Νίκος έχει χρόνια εμπειρία και γνώσεις που μπορεί να πιστοποιηθεί από πάρα πολύ κόσμο!

Για το θέμα ΝικΝικ πιστεύω ότι Ο Puma αντιλήφθηκε το ‘’άστοχο σχόλιο ‘’ζητώντας και δημοσιά συγνώμη το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό!

 

Κλείνοντας την παρέμβαση μου, θα ήθελα να πω σε αυτούς(τα μέλη) που ενοχλήθηκαν τις τελευταίες μέρες με ολο αυτό(και ίσως δίκαιολογημενα), ότι το AQUAZONE είναι μια μεγάλη οικογένεια, που όπως κάθε οικογένεια εχει της εντάσεις της , τις αντιπαραθέσεις της,τις διαφωνίες της, αλλά πάνω απ όλα την αγάπη της για τα μέλη  που αποτελούν τον πυρήνα της! Αρα λογικό να θέλει και πρέπει να τα προστατεύσει!

Πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε μαζί με γνώμονα την αγάπη μας για το χομπι!

 

 

Τα λέμε το Σάββατο στον  καφε!

Μου λείψατε ολοι :bigemo_harabe_net-162: !

 

 

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Σήμερα το είδα και στεναχωρήθηκα που έμαθα οτι εξακολουθεί το Gab να προσπαθεί να υποβαθμίσει την " άλλη παραλία " ( δικός τους όρος κι αυτός , γιατί κάποτε και να ήθελες δεν μπορούσες να γράψεις το όνομα Aquazone στο Gab ) .

Κάποτε θα πρέπει να γυρίσει κι αυτή η σελίδα και να τελειώνουμε αποκομίζοντας μόνο την εμπειρία , προς αποφυγή .

 

Πάντως ρε dimis1978 , πολύ θα ήθελα να ξέρω σαν ιδιοκτήτης πόσες φορές χρειάστηκες να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη γιατί κινδύνεψε το φόρουμ να πέσει απο απλήρωτη δόση στο σέρβερ που σας φιλοξενεί ;

Πόσες φορές χρειάστηκε να πληρώσεις αναβαθμίσεις και δικαιώματα για την ύπαρξη του φόρουμ ;

Πόσες φορές δεν είχες να τα πληρώσεις και επειδή έφτασες στο αμήν να σου κατεβάσουν το διακόπτη , χρειάστηκε να ζητήσεις βοήθεια απ τους συντονιστές σου ;

 

 

Έξω απ το χορό θα ήξερα κι εγώ πολλά να λέω για το χομπίστικο φόρουμ και το εμπορικό φόρουμ και πολύ εύκολα θα έβαζα ταμπέλες με σκοπό να μειώσω τον άλλον απέναντι !

Έντιμη πάντως και ηθική δεν λέγεται μια τέτοια τακτική που χτυπά κάτω απ τη μέση την ιδιοκτησία του ΑΖ που απο το μεροκάματό τους πληρώνουν τα ΠΑΝΤΑ !!!

Εκτός και εάν θέλετε πράγματι να πάψει να υπάρχει ΑΖ ....... !!!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...