Jump to content

επιλογή ψαριών κτλ κτλ κτλ


pana

Recommended Posts

Κησπερα φιλοι μου θα ηθελα βοηθεια διοτι ειμαι πλεον απελπισμενος εχω ενα ενυδρειο 160 λιτρα ημουν ετοιμος να φιλοξενησω neolamprologus similis και julidochromis transcriptus αλλαά δεν τα βρισκω πουθενα εδω στην κυπρο μου λενε πως δεν ειναι τοσο επμπορευσιμα οπωτε απευθύνομαι σε εσας τους εμπειρους αφρικανους για να μου προτεινετε καποιο ειδος η και δυο πρωτιμω να μπορω να βαλω πολλα μεσεου μεγεθους παρα 2 μεγελα

καιιι το φιλτρο μου ειναι diy. θελω να ρωτησω αν μια αντλια 1000 λ/ω με hq 1.3 ειναι καλυτερη απο μια 800 hq 1.6m. κανονικα θα ακατελιηα στην 1000λω μα το ενυδρειο απο τον πατω του φιλτρου ειναι 1.26 θα μπορει να μεταφερει τουλαχιστον 700-900λω η να παω στον 1.6

Link to comment
Share on other sites

Τα λιτρα ανα ωρα υπολογιζονται απο την ταχυτητα περιστροφης της φτερωτης,το μανομετρικο υπολογιζεται απο διαφορους παραγοντες αλλα κυριως εξαρταται απο το μεγεθος της φτερωτης και την διατομη της εξοδου.

Για το αν θα σε καλυψει δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου πει με σιγουρια.Παιζει ρολο η μαρκα και κατα ποσο αυτες οι τιμες ειναι ακριβεις.Ο καλυτερος τροπος ειναι να τις δοκιμασεις.Ετσι κι αλλιως θα χρειαστεις και μια αντλια για τις αλλαγες νερου.Θα ελεγα να παρεις και τις δυο και να δοκιμασεις στο φιλτρο σου.Αυτη που εχει την πιο χαμηλη ροη την κρατας για το βαρελι.

 

Για το ενυδρειο πολυ καλη η επιλογη των ψαριων!

Δοκιμασες να μιλησεις με καποιο μαγαζι απο Αθηνα και αν μπορει να σου στειλει με καποιο τροπο οπως αεροπορικος ας πουμε? Δεν εχω ιδεα για τις επιλογες αποστολης ή το κοστος,μια ιδεα λεω.Δεν χανεις κατι νομιζω αν το ψαξεις,πιστυεω θα βρεθει καποιος τροπος.

Σε περιπτωση που δεν βρεις ομως πες μας και τις διαστασεις του ενυδρειου να σκεφτουμε αλλους πιθανους συνδυασμους.

Link to comment
Share on other sites

εχεις κανενα μαγαζι υποψην σου?

το ενυδρειο ειναι 100*40*40

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτες τις διαστασεις δυο ειδη απο αυτα που θα αναφερω μπορεις να βαλεις.Julidochromis,similis,leleupi,caudopunctatus,brichardi.Αυτα ειναι τα πιο εμπορευσιμα Ελλαδα κ αυτα θα σου προτεινα αλλα αν δεν βρισκεις τιποτα θα μπορουσες να φιλοξενισεις κ ενα ειδος mbuna απ τη malawi.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...