Jump to content

Ερώτηση


Recommended Posts

Καλημέρα, καταρχήν δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να βάλω το ποστ για αυτό το έβαλα εδώ

λοιπόν έχουμε και λέμε.

έχω στήσει ένα 60άρι ενυδρείο εδώ και 2-3 εβδομάδες.το έστρωσα με biobacter που πήρα από ένα κατάστημα και τώρα έχει μέσα 6-7 φυτά (2 ανουμπιες, ένα θαμνοειδή και κάτι άλλα που δε γνωρίζω τα ονόματά τους, θα βάλω φότο σύντομα) και 2 ξύλα.Το ενυδρείο έχει εξωτερικό φίλτρο eheim 2211 και μια αεραντλία sera.

στο ενυδρείο σκοπεύω να βάλω πάφερ travancoricus (2 αρσενικά και 4 θηλυκά) απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω βρει πουθενά και περιμένω να φέρει κάποιο κατάστημα.

οι μετρήσεις που έχω κάνει ως τώρα (πριν 3-4 η΄μερες για την ακρίβεια) τα έδειξαν όλα μηδενικά (ΝΟ2,ΝΟ3,ΝΗ3).Η ερώτηση μου είναι οι εξής:

Μέχρι να βρω και να βάλω τα πάφερ τι να κάνω για να διατηρήσω το ενυδρείο σε κατάσταση ιδανική για τη μελλοντική εισαγωγή των πάφερ??

Αυτό που κάνω ως τώρα είναι να ρίχνω ανά 2 ημέρες ελάχιστη τροφή για τα βακτήρια και μια φορά την εβδομάδα nitrigon2 (αυτές τις συμβουλές μου τις έδωσε το μαγαζί από όπου περιμένω τα ψάρια).Επίσης ρίχνω και λίπασμα για τα φυτά κανονικά.Αλλαγή νερού εκτός από μία μικρή στο στρώσιμο (20%) δεν έχω ξανακάνει

Καλά τα κάνω ως τώρα????Αλλαγή νερού μέχρι να μπουν τα ψάρια να κάνω???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...