Jump to content

Έγινε και αυτό


psit

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και με την αφορμή που μου δίνεται θα ήθελα να πω και εγώ συνχαρητηρια για την εκδήλωση της κοπής της πίτας 2008 και του χρόνου όλο το olympiko δικό μας με υγειά και παραπάνω λίτρα. :thumbup:

Λοιπόν στο κουφό τώρα :thumbup::blink: !

Πριν μια εβδομάδα παρατήρησα στο ενυδρείο μου πάνω σε ένα φύλο κάτι σαν διαφανές κουκούλι με κάτι άσπρα στίγματα , το συζήτησα με έναν φίλο με εμπειρία στο χώρο το τι μπορεί να είναι αυτό αλλά δεν βγήκε κάτι . Eτσι και εγώ το άφησα από περιέργεια να δω :buttrock: .Αυτό καθώς περνάγανε οι μέρες έχανε αυτά τα άσπρα στίγματα σε 6 μέρες είχανε εξαφανιστεί εντελώς κάνω έτσι και ανοίγω το καπάκι την επόμενη μέρα για δουλείες του ενυδρείου και βλέπω αυτό το έντομο σε μια υγροί κατάσταση πάνω στο καπάκι το έβγαλα και το έβαλα σε ένα φιαλίδιο που κάνουμε τα τεστ νερού κοντά σε φως στέγνωσε πήρε και χρώμα πράσινο με μαύρες γραμμές . έψαξα και βρήκα στο ιντερνετ για αυτό το έντομο και λέγετε Enallagma cyathigerum.

Τώρα τι να πω???τα σχόλια δικά σας και εγώ υποθέσεις κάνω αλλά στο Πειραιά Φεβρουάριο μήνα και ειδικά με αυτές της θερμοκρασίες που κάνει δεν νομίζω να πέταγε και να μπήκε στο ενυδρείο. :thumbup::D:thumbup:

Φιλικούς χαιρετισμούς

post-3020-1203093711_thumb.jpgpost-3020-1203093437_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Λιμπελουλα ψάρεψες φίλες :thumbup:

Κατά 99,9% ήρθε στο ενυδρείο σου με κάποιο φυτό σαν προνύμφη, έκανε την μεταμόρφωση στο κουκούλι της και βγήκε το τελικό έντομο. :D

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...