Jump to content

Μονομαχοενυδρειο


Recommended Posts

Με χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζω το μονομαχοενυδρείο μου!! Σόγουρα οι εμπειρότεροι θα το βρίσκετε απλό ίσως και ακατάλληλο, αλλά ως αρχάριος και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου πιστεύω δικαιολογούνται τα όποια λάθη ή παραλείψεις.Μέσα από αυτό το θέμα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας. Είναι 40Lt PH 7.0 και Θερμοκρασία 26. Το ψαράκι μου φαίνεται πολύ χαρούμενο σ'αυτό και σίγουρά απολαμβάνει το καινούριο του σπιτικό. Σε αυτά τα λίτρα θα μπορούσα να του βάλω μια θηλυκιά παρέα?

post-7596-1210499313_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις θηλυκιά.

Απο εκει και περα, αν εβαζες κανενα ξυλακι με καμια ανουμπια και κανενα αλλο ευκολο φυτό το αποτελεσμα θα ηταν αρκετα καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

οπως ειπε και ο Zorbas απο πανω,αν προσπαθησεις να το κανεις πιο φυσικο και ο μονομαχος σου θα αισθανθει καλυτερα και εσυ δεν θα πιστευεις στα ματια σου.....επισης το κοστος δεν ειναι μεγαλο.....παρ'ολα αυτα μπραβο για την προσπαθεια σου.... :D

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλή προσπάθεια για πρώτο ενυδρείο!! Σίγουρα κάτι πιο φυσικό (π.χ. ξύλο, φυτά) θα βελτίωνε την εικόνα του ενυδρείου σου. Ωστόσο χωρίς να αμφισβητώ σε καμία πέρίπτωση τις απόψεις του Zorba, αλλά από προσωπική εμπειρία και ΜΟΝΟ σου λέω πως εγώ σε 100LT ενυδρείο φιλοξενούσα μονομάχο και τη θηλυκιά του μαζί και με άλλα ψάρια χωρίς κανένα πρόβλημα.Επαναλαμβάνω πως είναι προσωπική εμπειρία και δεν θέλω να θεωρηθεί ως ο κανόνας.

Link to comment
Share on other sites

Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν που απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Σιγουρα ομως δεν μπορει να προταθεί.

Και αλλο 100 λιτρα και τελειως αλλο 40 λιτρα...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...