Jump to content

φιλτρρισμα


Recommended Posts

καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα οσον αφορα το φιλτραρισμα του ενυδρειου .Παρα την συλλογη πληροφοριων δεν μπορεσα μπορεσα να καταλαβω εαν ειναι προτυμοτερο το φιλτρο να τραβαει νερο απο την επιφανεια η' απο τον βυθο του ενυδρειου.Μιλαμε παντα για ενα εξωτερικο φιλτρο τυπου sumb.Θα ηθελα τα φωτα των εμπειρων.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Καταρχην καλως ορισες στην παρεα μας.

Τωρα στην ερωτηση σου,

μπερδευτηκα λιγο με το "τυπου sumb" αλλα γενικα προσπαθεις να εχεις καλη κυκλοφορια του νερου μεσα στο ενυδρειο οπότε συνηθιζεται το νερο να μπαινει στο ενυδρειο ψηλα ωστε να κανει αναταραξη στην επιφανεια και να εχεις οξυγονοση και το τραβαμε απο χαμηλα ωστε να αναγκαστει να κινηθει σε ολο τον ογκο του ενυδρειου.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω καταρχην για το ενδιαφερων.το ερωτημα γεννηθηκε βλεποντας οτι οι περισοτεροι στα φιλτρα τυπου sumb χρεισιμοποιουν υπερχειληση durso που το νερο "φευγει" απο την επιφανεια και καταληγει σ΄αυτην.Υπαρχει μηπως και αλλος τροπος εκτος απο αυτον που δεν γνωριζω . χωρις να δημιουργηθει προβλημα στο ενυδρειο πχ δινες.

Link to comment
Share on other sites

Η ερωτηση γινεται γιατι θελω να κατασκευασω ενα ανοιχτο φιλτρο τυπου sump αλλα να φιλτραρει τραβοντας κοντα στον βυθο και οχι απο την επιφανεια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...