Jump to content

ασχετη απο φιλτρα.....(!-?)


Recommended Posts

γεια σας ηθελα να μαθω καποια πραγματα οσο αφορα το φιλτρο..(?)τι κανει??επισης ποσο περιπου κοστιζει και που θα το βρω???

φιλικα,

Ιωαννα.

Link to comment
Share on other sites

Εχεις βαλει εμπειρια σχετικα καλη.....:bowdown:(τι ακριβως εννοεις..??)Παρολ'αυτα απο οσα εχω καταλαβει το φιλτρο ειναι το μερος οπου δημιουργειται το 80% περιπου της βιολογιας ενος ενυδριου..Επεισης καθαριζει το νερο....Και δινει κυκλοφορια στο νερο....Ειναι απο οτι εχω καταλαβει το αντικειμενο μεγαλυτερης ζωτικης σημασιας μεσα στο ενυδριο μας.....Το τι φιλτρο θα παρεις εξαρταραι απο τα ποσα λιτρα ειναι το ενυδριο σου...Τι ψαρια θα εχει το ενυδριο σου....(Οι τιμες ειναι αναλογες με το τι θα παρεις....Και βεβαια με τον ογκο του ενυδριου..)Φιλτρο μπορεις να βρεις σε καθε πετ σοπ που πουλαει ψαρια..Αλλα επεισης και απο παιδια μεσα απο το φορουμ...

Ας με διορθωσει καπιος σε οτι λαθος εχω

Έγινε επεξεργασία - Koing Koing
Link to comment
Share on other sites

To φιλτρο καθαριζει οσο μπορει το νερο.Το ποσο κοστιζει δεν μπορω να στο πω γιατι εινα αναλογος την μαρκα και ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου.Συνηθος καποια ενυδρεια εχουν φιλτρα δικα τους .Πιστευω να σε βοηθησα !!!!!! :bowdown::bowdown::bowdown:

Link to comment
Share on other sites

Το κόστος του φίλτρου εξαρτάτε από το ενυδρείο που έχουμε και η δουλειά τους είναι ο καθαρισμός του νερού από τα αιωρούμενα σωματίδια αλλά κυρίως η δουλειά του είναι να μετατρέπει το επικίνδυνο για τα ψάρια ΝΟ2 σε ακίνδυνο ΝΟ3 δια μέσω των βακτήριων που εγκαθίστανται πάνω στα υλικά του φίλτρου.

Link to comment
Share on other sites

Στο φίλτρο αναπτύσσεται το 99,9% της βιολογίας ενός ενυδρείου! Βιολογία σημαίνει πως μέσα στο φίλτρο αναπτύσσονται αποικίες βακτηρίων τα οποία καθαρίζουν το νερό από το πρώτο συστατικό του κύκλου του αζώτου που δημιουργείται και αυτό είναι η αμμωνία... δηλαδή όταν τα ψάρια κάνουν το πιπί τους!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...