Jump to content

ενασ μηνασ ζωησ


Recommended Posts

:P παιδια γεια και απο μενα εχω καιρο να μπω στο site να τα πουμε λοιπον εχω κλισει ενα μηνα και παραπανω με τον μονομαχο μου και ολα πανε μια χαρα τρωει ολη την τροφη του του αλαζω το νερο του 1 φορα την εβδομαδα και ολα πανε μια χαρα .τον βλεπω πολλη κινητηκο και χαρουμενο συνεχωσ τριγυρναι και ολο και ζωηρευει περισοτερο οσο περναει ο καιροσ αυτο ειναι σημαδι οτι περναει καλα εκει μεσα ? ερωτηση εχωψαξει ολα τα καταστηματα τησ καβαλασ για να βαλω μια εξωτερικη λαμπα στο ενυδριο μου αλλα δεν βρισκω πουθενα μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει που μπορω να βρω μεσω ιντερνετ ?
Link to comment
Share on other sites

Εαν εννοεις λαμπα απο πανω απ'το ενυδρειο και χωρις να εχεις καπακι συγνωμη που στο λεω αλλα μαλλον θα πρεπει να το ξεχασεις διοτι οι μονομαχοι ειναι πολυ καλοι αλτες και το πιο πιθανο σεναριο ειναι να τον βρεις στο πατωμα καμμια μερα!Εαν θελεις να κανεις καποια πατεντα πανω στο υπαρχον καπακι τοτε προχωρατο αφοβα αρκει η λαμπα που θα βαλεις να μην ειναι πυρακτωσεως γιατι θα ανεβαζει την θερμοκρασια και να προσεξεις τις μονωσεις για τυχον ηλεκτροπληξια!

Link to comment
Share on other sites

Αν ειναι ανοιχτο το ενυδρειο χρειαζεται να παραγγειλεις σε ενα τζαμα (ή αν ξερις να κοψεις μονος σου) ενα τζαμι για καπακι.

Φωτα κοιτα αυτα (οτι καλυτερο)

http://www.arcadia-uk.info/product.php?pid...;sub=0&id=4

http://shop.ebay.co.uk/items/__Arcadia-ARC...id=80&gbr=1

http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/e37...chparam/arcadia

http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/e37...chparam/arcadia

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...