Jump to content

στησιμο ενυδρειου απο την αρχη!


Nasia

Recommended Posts

μετα απο πολυ καιρο για επαγγελματικους λογους απουσιας μου το ενυδρειο μου εγινε ... μην πω πως!!!! μια και το ειχε αναλαβει η μαμα μου η οποια .... αλλα της εγρεαφα αλλα εκανε .... αποτελεσμα τα ψαρια μου ολα νεκρα!!!

οποτε λεω να το στησω παλι απο την αρχη!!!!

καπου ειμουν σε μια παρεα που ελεγε οτι αντι για γλυφτες μπορω να βαλω σαλιγκαρια και οτι ειναι καλυτερα μια και οι γλυφτες ειναι αιτια για πολλες αρρωστιες ... τι λετε????

εντωμεταξυ ελεγα να του βαλω αυτη τη φορα γκαμπυ που πολυ μου αρεσουν συμβαδιζουν με σαλιγκαρια??? το ενυδρειο μου ειναι μικρο σχετικα 60 λιτρο ....

σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Ποιό είναι το μέγεθος του ενυδρείου σου? Σε μικρό ενυδρείο προτιμότερο είναι να βάλεις σαλιγκάρι (το συνηθέστερο είναι το apple snail, ιδίως αν έχεις φυτεμένο ενυδρείο), τα πλέκο (γλείφτες) θέλουν μεγαλύτερο ενυδρείο.

Τα γκαπάκια μια χαρά είναι στη συγκατοίκηση με τα σαλιγκάρια απ'όσο ξέρω (γενικότερα είναι πολύ καλά ψαράκια για συγκατοίκηση).

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ θα δω τι θα κανω ... αφου πρωτα στρωσο νερο και κατι αλλαγες που θελω στη διακοσμηση ευκαιρια ειναι .... :thaman:

Link to comment
Share on other sites

μια και οι γλυφτες ειναι αιτια για πολλες αρρωστιες ...

Τι αλλο θα ακουσουμε για αυτους τους κακομοιρους του γλυφτες-γλειφτες-γλυπτες-γλυφρτονια-γλυφτρες (παραθετω διαφορα ονοματα που εχω ακουσει κατα καιρους :thaman: ), ειναι σκουπιδιαρηδες, τρωνε ακαθαρσιες.

Τωρα μεταφερουν και αρρωστιες??

Ολα τα παραπανω ειναι παραπληροφορηση.

Ειναι κανονικα ψαρια της οικογενειας των Loricariidae που τρεφονται, καποια με αλγη, καποια με πρωτεινη, καποια με ξυλο, καποια ειναι παμφαγα.

Δεν μπορουν να ζησουν μονο με την αλγη που υπαρχει στα τζαμια του ενυδρειου και το μεγεθος τους ποικιλει απο 3 εκ εως 1 μετρο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...