Jump to content

ΣΥΛΟΓΗ ΔΑΦΝΙΔΩΝ


Recommended Posts

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΡΟΣ ΒΑΛΤΟΥ ΜΕ ΔΑΦΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΨΑΡΕΥΩΝΤΑΙ;

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο μέρος που μπορείς να βρείς.

Αν ξέρει κάποιος άλλος καλό θα ήταν να μας διαφωτήσει.

Link to comment
Share on other sites

ΓΙΑ ΔΑΦΝΙΙΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΕΣ ΠΡΟΝΥΜΦΕΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ

Link to comment
Share on other sites

ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ Η ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΛΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΟΛΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΡΟΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΑΔΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΓΛΑΣΤΑ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΤΟΤΕ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΩΣ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΟΥΦΑΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ :thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Κανε μια βολτα σε ποταμακια η λιμνη στην περιοχη σου, σε ισυχα νερα μπορει να βρεις δαφνιδες, αλλα και αλλα υδροβια εντομα που τρωνε τα ψαρακια. Τα πιανεις με μια αποχη, σαν αυτη που υπαρχει για τα ενυδρεια.

Αυτο που πρεπει να προσεξεις πολυ ειναι το μερος που θα τα μαζεψεις... να μην ειναι μολυσμενο απο αποβλητα, λυματα, φυτοφαρμακα κλπ... και φυσικα ακομη και καθαρα να ειναι τα νερα απο την στιγμη που στο νερο ζουνε οργανισμοι προσεξε γιατι μπορει να μεταφερεις ασθενειες στο ενυδρειο σου και στα ψαρακια σου απο τα εντομα...

Αυτο που εγραψες φιλε lykawn το εχω κανει και εγω :thumbup: πραγματικα μετα απο λιγες μερες ειχαν γενηση τα κουνουπια! εχει τυχη και να περασουν 3 βδομαδες χωρις να δω καμπιες αλλα της περισσοτερες φορες γενουσαν στο νερο.Εγω εχω το νερο σε ενα κουβα με λιγη πρασινη αλγη, τον βλεπει για λιγες ωρες της ημερας το φως του ηλιου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...