Jump to content

ξιφοφορινες


Recommended Posts

γεια σας και παλι παιδια!!!αυτο που εβλεπα στο ενυδρειο μου ηθελα να το γραπσω καιρο!!!λοιπον ειχα παρει πριν 1 εβδομαδα 2 θυλικες ξιφοφορους και στη μια ειναι φουσκωμενη η κοιλια της και στην αλλη κανονικη...αυτη που εχει φουσκωμενη κοιλια ειναι καποιεσ φορεσ επιθετικη ωσ προσ τα αλλα ψαρια αλλα εντονα στην αλλη ξιφοφορο.....δεν γινεται παντα αυτο....απλα ηταν πολυ εντονο σημερ....ξερετε τι γινεται???ειναι φυσιολογικο???πρεπει να ανισυχω???ευχαριστω πολυ!!!!!

Link to comment
Share on other sites

γενικώς οι ξιφόφοροι ειναι λίγο επιθετικοί! Τωρα οσο αφορά το δικο σου προβλημα δεν νομίζω οτι ειναι ανησυχητικό αλλα καλο θα ηταν να γράψεις αναλυτικα για το ενυδρείο σου για να μπορέσουμε να σου πούμε ακριβώς.

Link to comment
Share on other sites

οκ!!!λοιπον ειναι 60lt εχει θερμοστατη στους 27 βαθμους φιλτρο και φυσαλιδα.....ειναι στρωμενο γενικα......ολες οι τιμες ειναι φυσιολογικες....αυτα.....κατι ασχετο με τα ψαρια....εχω εδω και δυο μερες ελαχιστη θολουρα.....το φιλτρο μου ειναι hl-bt400 ειναι προβλημα ή θα φυγει απο μονο του?????μηπως να βαλω λιγο denitrol για να καθαρησει??????ευχαριστω πολυ και παλι!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τί αλλα ψάρια υπάρχουν μέσα; Λες πώς είναι επιθετική προς όλα.... Αρσενικός ξιφοφόρος υπάρχει μέσα στο ενυδρείο;

Link to comment
Share on other sites

ναι υπαρχει...εντακσει δεν ειναι τοσο επιθετικη μην φανταζεσαι τρελα πραγματα.....εχω και ενα μολλυ και 3 τετρα και 2 πλατυ.....!!!για την ελαχιστη θολουρα τι εχεις να μου προτηνεις???

Link to comment
Share on other sites

Αν δε μπει φωτογραφία η λέξη "θολούρα" δεν είναι και πολύ κατατοπιστική.... αλλά καλού κακού κάνε τεστ αμμωνίας και νιτρώδων να ξέρουμε :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...