Jump to content

Diy Tροφές?


Recommended Posts

Υπάρχουν συνταγές για τροφές που μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας με υλικά του εμπορίου? Αν υπάρχουν θα ήθελα να της μοιραστούν μαζί μας τα πιο έμπειρα μέλη .

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν τροφές που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, αλλά έχει σημασία για τι ψάρια τις προορίζεις. Δες εδώ ένα παράδειγμα diy τροφής που χρησιμοποιούμε οι Αφρικανοί. Τα συστατικά της όπως θα δεις προσαρμόζονται ανάλογα με αν προορίζεται για χορτοφάγα ή σαρκοφάγα ψάρια.

:)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ ενδιαφέρων οι συνταγές , όμως είναι μόνο για αφρικάνες? για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος ( θα ενδιέφερε όμως και οποιαδήποτε άλλη συνταγή ξέρη κάποιος π.χ. για guppy, σκαλάρια , γαρίδες)) θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάποιο είδος βυθμιζόμενης τροφής π.χ. για cory? Εχθές π.χ. δοκίμασα να φτιάξω τροφή από αυγό (λόγω Πάσχα περίσσεψαν αρκετά) ανακατεμένη με λίγα flakes την οποία τα cory την τίμησαν δεόντως αλλά τα υπόλοιπα ψάρια ούτε την ακούμπησαν. Και το περίεργο είναι ότι μετά το "γεύμα" τα cory ήταν ιδιαίτερα υπερκινητικά και έσκαψαν όλο τον βυθό προφανώς για λίγο ακόμα.

Έγινε επεξεργασία - Exiz
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...