Jump to content

Πέτρες ελευθέρας βοσκής


Recommended Posts

Λεω δεν πάω σε μία παραλία να βρώ πέτρες που μου αρέσουνε για το ενυδρείο μου??? Εεεε έτσι και πήγα, Βρήκα κάτι ωραίες πετρούλες και άρχισα να μαζεύω (ξεπατώθηκα) πάω πλένω της πέτρες καλά καλά και είμαι έτοιμος να κάνω το γνωστό τεστ με το ακουαφόρτε!!! Κάνω στην πρώτη .... αφροί παντού!!!!!

Καλά λέω οκ Χ αυτή. Να μην μακρυλογώ εγω δεν βρήκα έστω και μία πέτρα που να μην άφριζε με το ακουαφόρτε

Μήπως κάνω κάτι λάθος?

Έχω στο ενυδρείο γκουράμι και σκαλάρια αυτά θέλουν μαλακό νερό ή δεν έχουν πρόβλημα αν βάλω και ασβεστολιθικές πέτρες μεσα?

Link to comment
Share on other sites

Τα κάνεις πολύ σωστά. Αλλά για πέτρες μη ασβεστολιθικές θα βρείς στην Μαυρολίμνη. Από εθνική προς Κόρινθο βγαίνεις στην έξοδο ΜΕΓΑΡΩΝ και κατόπιν πας προς Αλεποχώρι. Μόλις φτάσεις αλεποχώρι πάς αριστερά προς Σχοίνο. Σε 15 λεπτά έχεις φτάσει Μαυρολίμνη. Είναι ακριβώς στην ενδιάμεση απόσταση από Αλεποχώρι προς Σχοίνο. Βέβαια για εσένα που είσαι Ευβοια είναι αρκετά μακρυά εκτός και εάν πάς από Θήβα-Πορτο Γερμενό-Αλεποχώρι-Μαυρολίμνη.

Link to comment
Share on other sites

Εεεεε ναι είναι λιγάκι μαρκυά για να πάω μόνο για τις πέτρες! Μόνο την βενζίνα να βάλω πέρνω απο Pet shop ολόκληρο βουνό (χαχαχαχ ετσι πως έχει πάει το θέμα καύσιμα) Με τα ψάρια που έχω μπορώ να βάλω ασβεστολιθικές?

Link to comment
Share on other sites

Θα έχεις σίγουρα πρόβλημα. Μην τις βάλεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...