Jump to content

Juwel Αντιπρόσωποι


Recommended Posts

Καλησπερα

 

Απο οσο γνωριζω , θεμα ελλειψεων στον βαθμο που αναφερεται δεν υπαρχει. Απο εκει και περα μην ξεχνατε οτι υπαρχει Capital control Και υπαρχει ή υπηρχε μια σχετικη καθυστερηση η οποια εχει αποκατασταθει σε μεγαλο βαθμο.

 

Θα με ρωτησετε γιατι απανταω εγω , απανταω γιατι και εγω σαν μαγαζι ειχα τα ιδια παραπονα απο τον Αντιπροσωπο μιας και δουλευω αν οχι ολοκληρη τοτε σιγουρα ενα μεγαλο μερος της γκαμας των προιοντων της Juwel , αλλα δεν παυω να καταλαβαινω τα προβληματα της εποχης και τους αντιπροσωπους απο την μερια τους.

 

Ξερω λοιπον απο πρωτο χερι οτι εχει αποκατασταθει το μεγαλυτερο προβλημα διαθεσιμοτητας , μιας και εγω ο ιδιος παρελαβα τα προιοντα που μου ελειπαν και τωρα πια εχω διαθεσιμα σε STOCK ολους τους κωδικους που δουλευω ή που δεν στοκαρω και τα φερνω μονο για να εξυπηρετω συγκεκριμενους πελατες μου , επισης ξερω οτι υπαρχει κυκλικοτητα παραγγελιων απο την αντιπροσωπια η οποια αγγιζει τον μηνα εκτος απο συγκεκριμενες εποχες που  δημιουργουνται προβληματα διαθεσιμοτητας και στην ιδια την Juwel.

 

Απο εκει και περα θεωρω οτι οι καταστηματαρχες στους οποιους αναφερεστε καλυπτονται πισω απο τα προβληματα της εποχης και τα capitals control ωστε να πουλησουν κατι αλλο που ηδη εχουν σε Stock.

 

Εμεις παντως με χαρα να σας εξυπηρετησουμε και να εχουμε διαθεσιμα σε Stock τα προιοντα που σας ενδιαφερουν και χρειαζεστε τακτικα.

 

Η αντιπροσωπεια εχει ενημερωθει για το συγκεκριμενο θεμα και ισως παρει θεση και καποιος υπευθυνος.

 

Ευχαριστω πολυ

 

Κωστας Ζαχαροπουλος

Έγινε επεξεργασία - Zacharopoulos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...