Jump to content

Νεο ενυδρειο. .


Recommended Posts

Παιδια προχθες παρελαβα ενα ενυδρειο 900 λιτρα.επειδη ειναι μεγαλο για αφισα τετοιου μεγεθους και επειδη θα ηθελα κατι πιο ξεχωριστο σκεφτομαι να φιαξω στην πλατη μια κατασκευη σαν βραχακια να προεξεχουν σε ακανονιστο σχημα. . .τι υλικα θα πρεπει να χρησημοποιησω οστε να μην εχω προβλημα ουτε στο νερο κυριως αλλα κ στα υλικα?δηλαδη να μη ξεκολουν να μη ξεβαφουν,αν γινετε να βαφτουν?απο ψαρια θα μπουν δισκοι κ θα ηθελα να μου πειτε τι αλλα θα ταιριαζουν χωρις προβλημα.:-(

Link to comment
Share on other sites

Δες εδώ μια καταπληκτική κατασκευή. Βέβαια δε ταιριάζει με δίσκους, αλλά ίσως πάρεις ιδέες για τα υλικά...

Link to comment
Share on other sites

Αν ανοίξεις τις φωτογραφίες θα δεις πως έχουν ενσωματωμένο κάποιο κείμενο.

Link to comment
Share on other sites

Ωραια θα το κοιταξω οταν παω σπιτι γτ τωρα γραφω απο το κιν.για ψαρια εκτος απο καρδιναλιους κ γατοψαρα τι αλλο μπορω να βαλω?και θα ηθελα να μου πει καποιος που να γνωριζει καλα τι υλικα να βαλω στο φιλτρο για καλυτερο αποτελεσμα.

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου επειδη βλεπω οτι σου αρεσουν οι καρδιναλιοι που ειναι νοτιας αμερικης να βαλεις ψαρακια που εχουν τις ιδιες απαιτησεις με τους καρδιναλιους και ειναι απο την ιδια ηπειρο.εγω προσωπικα θα εβαζα ενα κοπαδι 30-40 ροδοστομους.ομορφο κοπαδοψαρο και απιστευτοι κολυμβητες.και διαφορα τετρας.κοιταξε στο προφιλ των ψαριων.

τωρα στα 900 λιτρα κανεις παπαδες με αυτα.τωρα για τα υλικα στο φιλτρο σου να κοιταξεις να βαλεις καλο βιολογικο υλικο π.χ. siporax η substrad pro.μπορεις να μας πεις τι φιλτο θα βαλεις;

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Παιδια το ενυδρειο ειναι σχεδον ετοιμο. . .επεσε πολυ δουλεια διοτι δν υπηρχε ουτε καπακι ουτε επιπλο ουτε λαμπες.μονο γυαλι ηταν. . .ειχα να φιαξω και την πλατη. .ευτηχως ξεμπερδεψα και πανω στην ωρα για τα δισκακια. . .χιχι!!! Καποια στιγμη θα κανω και παρουσιαση κ με φωτο!τωρα θα σας παρακαλουσα να μου λυσετε μια απορια!οι ραμιρεζοι ταιριαζουν με δισκους και καρδιναλιους?και επισης να μου προτεινετε τι ειδους πλεκο(μικρου μεγεθους)κ τι ειδους γατοψαρα να βαλω?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...