Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πως θα βαλω κωδικο προσβασης δυκτιο;


10 replies to this topic

#1 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 17:10

Καλησπερα εχω παρατηρησει οτι ''κλεβουν'' απο το δυκτιο μου με αποτελεσμα να ''σερνεται'' θα ηθελα να μαθω πως θα βαλω κωδικο προσβασης σε ελευθερο ασυρματο δυκτιο; ...μπορει να μου καποιος μερικα απλα βηματα; ευχαριστω! :)
"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2 Zorba_The_Freak

Zorba_The_Freak

    OVER 4.000 Posts

  • Διακριθέντα Μέλη
  • 4.100 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Location:ΧΑΪΔΑΡΙ - ΑΘΗΝΑ
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Αττικής
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 17:35

Εξαρταται απο τον ρουτερ σου.
Γενικα, συνδεεσαι με τον browser σου στον ρουτερ, συνηθως η διευθυνση ειναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.255.

Εκει βρισκεις που ειναι οι ρυθμισεις του ασυρματου και αναλογα πραττεις...

#3 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 17:37

Εξαρταται απο τον ρουτερ σου.
Γενικα, συνδεεσαι με τον browser σου στον ρουτερ, συνηθως η διευθυνση ειναι 192.168.1.1 ή 192.168.1.255.

Εκει βρισκεις που ειναι οι ρυθμισεις του ασυρματου και αναλογα πραττεις...


εχω αλλαξει του ΟΤΕ και εχω βαλει της AIRLIVE....
"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#4 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 17:40

εχω αλλαξει του ΟΤΕ και εχω βαλει της Airlive

δοκιμασα αυτους του αριθμους αλλα δεν γινεται τιποτις?
"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#5 samgr

samgr

    AQ......

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:Juwel Lido 120
  • Νομός:Αττικής
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 18:01

εχω αλλαξει του ΟΤΕ και εχω βαλει της Airlive

δοκιμασα αυτους του αριθμους αλλα δεν γινεται τιποτις?



Όταν λες τους αριθμούς εννοείς το 192.168.1 κ.τ.λ

ή το password για το ασύρματο ?

#6 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 18:19

Όταν λες τους αριθμούς εννοείς το 192.168.1 κ.τ.λ

ή το password για το ασύρματο ?



εκει που ''γραφεις'' τις διευθυνσεις βαζω το 192.168.1 χωρις το http ...αλλα δεν με ''οδηγει'' πουθενα?

εχω gogle chrome

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από krisos: 13 Φεβρουάριος 2011 - 18:20

"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#7 samgr

samgr

    AQ......

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 54 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:Juwel Lido 120
  • Νομός:Αττικής
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 18:24

εκει που ''γραφεις'' τις διευθυνσεις βαζω το 192.168.1 χωρις το http ...αλλα δεν με ''οδηγει'' πουθενα?

εχω gogle chrome



Ωραία

Πολύ ωραία

Αυτή τη στιγμή είσαι στο Ιντερνετ από αυτή τη σύνδεση για την οποία θες να αλλάξεις το pass;

Ασύρματα ;

Mε καλώδιο ;

Aν θες στήλε p.m για να μην ενοχλούμε και τους υπόλοιπους

#8 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 18:26

Ωραία

Πολύ ωραία

Αυτή τη στιγμή είσαι στο Ιντερνετ από αυτή τη σύνδεση για την οποία θες να αλλάξεις το pass;

Ασύρματα ;

Mε καλώδιο ;

Aν θες στήλε p.m για να μην ενοχλούμε και τους υπόλοιπους


Ασυρματα ...ναι φιλε μου ειμαι ονλινε :)
"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#9 krisos

krisos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.243 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:FA400(HAILEA)
    Tank Capacity 65lt
    ..σε αναζήτιση του επόμενου
  • Location:Χαλκίδα (Ευβοίας)
  • Interests:Muay thai,Ποδηλάσια ,Παρ.χοροι
  • Εμπειρία:Δεν απαντώ
  • Νομός:Ευβοίας
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 19:26

κανενας? :)
"Τα γκαζακια δεν ειναι μονο για να φτιαχνεις καφε"
''Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα!''
"Ο Θεός έχει την Εκκλησία Α.Ε., εσύ τι;"
''Μην φτύνετε κάτω. Υπάρχουν πολλοί από πάνω''
''Oι μπάτσοι χτυπάνε στο ψαχνό η TV χτυπάει στο μυαλό''
''....Μαστοράκης 73! ....Πρεντεντερης 2010!''
''One solution, revolution''
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#10 dimkasta

dimkasta

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 792 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:Reef cube 60L
  • Location:Χαλάνδρι
  • Interests:Απάλευτος....
  • Νομός:Αττικής
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 19:35

Μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα για να το κλειδώσεις

Ο πιο εύκολος για να μην χρειαστεί να κάνεις αλλαγές και στα PC σου είναι να βάλεις MAC φίλτρα στο ποιά pc μπορούν να συνδεθούνε.

Δυστυχώς είναι αρκετά περίεργο να σου το εξηγήσω, και οι ρυθμίσεις αλλάζουν από συσκευή σε συσκευή.

Γενικά διάβασε το manual του router σου. Κάπου θα σου εξηγεί τι μπορείς να κάνεις.

#11 tsagos

tsagos

    AQUAZONE POSTER

  • Mέλη με δικαίωμα ψήφου
  • 1.106 Δημοσιεύσεις:
  • Φύλο:'Ανδρας
  • Τα Ενυδρεία μου:50λ Nano Reef
    350λ με P. Scallare
  • Εμπειρία:Σχετικά καλή
  • Νομός:Θεσσαλονίκης
  • Χώρα:Hellas

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2011 - 19:50

εχεις πμ
Any man who reads too much and uses his own brain too little falls into lazy habits of thinking.
We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them
“If you can't explain it simply, you don't understand it well enough”




0 Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα

0 members, 0 guests, 0 anonymous users