Jump to content

αρχαριος στο στρωσιμο


Recommended Posts

αληθινο φυτο εχω. θα παω να αγορασω και το siporax mini. και θα ριχνω βακτηρια και θα μετραω μετρησει 1 φορα καθε 5 μερες. αυτο που δεν εχω καταλαβει..το νερο το αλλαζω ή δεν το αλλαζω καθολου μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος? επισης θα ριχνω και χλωριο που και που ή μονο οταν ολοκληρωθει ο κυκλος.?

βακτηρια δεν μπορω να ριχνω γιατι δεν εχω.

Μην τρελένεσαι τα πράγματα είναι απλααααααααά! :) Το νεράκι θα το αλλάξεις μία φορά στο 15ήμερο και μία φορά πάνω στο μήνα.Αντιχλώριο λοιπόν θα πάς και θα πάρεις κάποιο που να έχει μέσα και αλόη(θα ρωτήσεις κάποιον πωλητή και θα στο δώσει,το άν έχει αλόη αναγράφετε πάνω στο σκεύασμα)Το νεράκι σου λοιπον το καινούριο αυτό δηλαδή που θα είναι για να μπεί μέσα θα το βάζεις 2 μέρες πρίν σε ένα βαρελάκι για ελιές(ξέρεις εκείνα τα πλαστικά),με έναν θερμοστάτη(μπορείς να βρείς κινέζικους re-sun με 10ευρώ τα 50Watt) και μέσα θα ρίχνεις το αντιχλώριο!στο 15ήμερο που θα αλλάξεις το νεράκι σου θα ρίξεις μετά μέσα αυτό που θα έχεις προετημάσει 2 μέρες πρίν στο βαρελάκι σου που θα είναι και ζεστούλι για να μην παγώσουν τα ψαράκια αλλά θα έχει και διαλειμένο αντιχλώριο μέσα του!Όσο για τα βακτήρια είναι από τα πιο κοινά σκευάσματα πάρε τα φθηνά της sera σε οποιοδήποτε pet shop τα πουλάνε,είναι αυτά με το κόκκινο καπάκι!

Link to comment
Share on other sites

ναι ομως αν αλλαζω νερο δεν προκειται ποτε να γινει ο κυκλος του αζωτου αφου συνεχως βαζω φρεσκο νερο μεσα

Ο κύκλος του αζώτου έχει να κάνει με τον μετασχηματισμό της αμμωνίας από τις αποικίες βακτηρίων που κατοικούν στο βιολογικό υλικό του φίλτρου σου και όχι με το καινούριο νεράκι! :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
×
×
  • Create New...